Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan szüntessem meg ezeket...

Hogyan szüntessem meg ezeket a gondolatokat?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy mindenki az egyetemen meg az ismeőseim körében gyereknek néz, nem vesz komolyan azért, mert 17 éves vagyok. Sok megjegyzést kapok emiatt és egyre inkább kezdem elhinni, hogy ez az igazság. Pedig eddig nem tartottam magamat gyerekesnek. Kezd zavarni ez az egész.

2016. máj. 1. 02:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy probléma nem itt kezdődik. Örülj neki. Én 20 leszek, de még érettségim sincs és ha választhatnék hogy 17 éves, vagy egyetemista akarok-e lenni, valószínűleg nem tudnék.
2016. máj. 1. 02:38
 2/7 anonim ***** válasza:
...így járnak azok, akik 17 évesen az alkoholnak és a buliknak élnek. Becsüld meg az életed.
2016. máj. 1. 02:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon ritkán bulizok max egyszer egy hónapban lehet ritkábban is.
2016. máj. 1. 02:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Magamról írtam. :)
2016. máj. 1. 03:11
 5/7 anonim válasza:
Hogyhogy 17 évesen egyetemista vagy?
2016. máj. 1. 04:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Az engem is érdekelne, hogy hogyan lettél egyetemista 17 évesen. Osztályt ugrottál? Normál esetben legalább 18 éves vagy mire elvégzed a középiskolát.
2016. máj. 1. 08:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Külföldi vagyok és az ottani tanítási rendszerben mindenki 16-17 évesen érettségizik.
2016. máj. 1. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!