Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan lehetek olyan igazi...

Hogyan lehetek olyan igazi gettósrác?

Figyelt kérdés

Először is, olyan válaszokat nem kérnék, hogy "ne legyél", ez kb az mint amikor sok magát bölcsnek képzelő benyögi hogy a legjobb verekedési technika hogy ne verekedj.

Na és akkor a kérdéshez kapcsolódóan, mindenre gondolok, megjelenésre, szokásokra, cselekedetekre, gondolkodásmódra stb. Gondolok olyasmikre, hogy az utcán, még egy rosszabb környéken is, hogy érhetem el hogy ne én legyek az, akibe belekötnek, hanem inkább én legyek a góré. Hogy én legyek az, aki miatt egy környék hírhedt. Hogy az életemet szex, üzletek, és más igazi gettókalandok töltsék ki. Vagy hogy aki még nem ismer és rám néz, már lássa hogy egy rossz környéki kemény gyerek vagyok. Meg egyszerűen csak, hogy érhetném el, hogy én legyek az utcák, a sötét éjszakák, a rossz környékek, gettók és a balhék királya?

2016. ápr. 24. 15:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Túl sokat gta-zol, és a gangxta-filmekről, zenékről is le kellene állnod.

A valóságban a "gettósrácok" vmelyik hirhedt familiának tejelnek, aminek a feje csak azért nem ül, mert mindig ellátja a megfelelő infókkal a rendőrséget. Ők általában nagy házban élnek, és már a szüleik is ebből éltek. Tehát te soha nem leszel az akinek tejelnek, mert az ilyen irányú törekvéseidet csirájában fojtanák el, azaz hirtelen lenne néhány ügyed, amiért kapnál néhány, 5-8 évet. Vagy többet. És odabenn a böriben már le vannak osztva a lapok, megvannak a jógyerekek, akik úgy állnak a dologhoz, hogy ha már ott ülnek 15-20 évig, akkor akár a te károdra is jól fogják érezni magukat. És akkor küldhetik rendesen a csomagokat kintről, hogy békén hagyjanak. Szóval a gettósrácok élete nem csak siker, pénz, csajok...

2016. ápr. 24. 18:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nézz sok 2pac klipet, feküdj le az ágyra,és hunyd be a szemed...;)
2016. ápr. 27. 23:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Azt ne mondd, hogy elmúltál 18 mert akkor összesz@rom magam. :'D
2016. ápr. 28. 12:14
 14/14 anonim válasza:
ne légy
2016. júl. 14. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!