Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan lehetek olyan igazi...

Hogyan lehetek olyan igazi gettósrác?

Figyelt kérdés

Először is, olyan válaszokat nem kérnék, hogy "ne legyél", ez kb az mint amikor sok magát bölcsnek képzelő benyögi hogy a legjobb verekedési technika hogy ne verekedj.

Na és akkor a kérdéshez kapcsolódóan, mindenre gondolok, megjelenésre, szokásokra, cselekedetekre, gondolkodásmódra stb. Gondolok olyasmikre, hogy az utcán, még egy rosszabb környéken is, hogy érhetem el hogy ne én legyek az, akibe belekötnek, hanem inkább én legyek a góré. Hogy én legyek az, aki miatt egy környék hírhedt. Hogy az életemet szex, üzletek, és más igazi gettókalandok töltsék ki. Vagy hogy aki még nem ismer és rám néz, már lássa hogy egy rossz környéki kemény gyerek vagyok. Meg egyszerűen csak, hogy érhetném el, hogy én legyek az utcák, a sötét éjszakák, a rossz környékek, gettók és a balhék királya?

2016. ápr. 24. 15:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

XD

Köszi, ez jólesett.

2016. ápr. 24. 15:20
 2/14 anonim ***** válasza:
97%
Az ilyen "gettósrácok" nem kiskirályok sehol, hanem utolsó szarcsimbókok, akik nem vitték semmire az életben. Szóval neked is ajánlom, hogy ne vidd semmire és te is lehetsz majd púp a társadalom hátán, aki 20 évesen leszázalékoltatja magát és a kuka mellé szarik, mert a házban nincs víz. Hajrá:)
2016. ápr. 24. 15:24
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Sírok, tényleg léteznek ennyire buta és primitív emberek?
2016. ápr. 24. 15:28
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
2016. ápr. 24. 15:29
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Erre születnie kell, fiam.
2016. ápr. 24. 15:32
 6/14 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak meg szeretném azt élni amiről szó van az ilyen témáról szóló zenékben.
2016. ápr. 24. 15:37
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
akkor rakd fel a gta-t
2016. ápr. 24. 15:42
 8/14 A kérdező kommentje:
Na de azt is pl. ami a GTA-ban van szeretném megélni élőben
2016. ápr. 24. 15:43
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

# 7

Akik erről zenélnek, azok általában maguk sem élték meg...

2016. ápr. 24. 15:55
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted amit énekelnek az mind színigaz? És ha netán véletlen valami igaz belőle, az kérem Amerika, nem Mo. Itt a gettósrácok romák, akik reggelire megesznek téged.
2016. ápr. 24. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!