Lányok srácok 167 cm vagyok és az gáz ha egy 180-185 cm lánynak akarok udvarolni?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 23. 22:21
11/15 anonim válasza:
Az nagyobb gáz, hogy a hímvesszőn kívül nem ismersz más vesszőt.
12/15 anonim válasza:
Próbáld meg! Van kollégám akinek a felesége jó fél fejjel magasabb.
13/15 anonim válasza:
Egyébként Németországban már egyre több olyan fiatal párt látni, ahol egy alacsony, puhány fiú fél-egy fejjel magasabb, sportos lánnyal jár. És mielőtt azt mondanátok, hogy a pénz miatt van, elmondom azt is, hogy jellemzően melós ruhába bújt fúkról van szó.
14/15 anonim válasza:
Bepróbálkozhatsz, de látatlanban megmondom, hogy esélyed sem lesz. Egy esetben nem szokott ciki és gáz lenni a magasságkülönbség: Ha a pasi átlagos magasságú (177-180) a csaj pedig jóval átlag feletti. Az ilyen párok talán még egyfajta méltóságot/eleganciát is sugároznak (ilyen Jason Statham stílusú pasi) és az emberek akár azt is gondolhatják magukban, hogy "Hú ez a pasi milyen macsó, hogy ilyen nőt sikerült meghódítania". Te viszont még nálam is alacsonyabb vagy (én 170 vagyok), ez pedig kvázi gyermekmagasság. Nem akarlak megbántani, de így nemhogy egy 180 feletti modell alkatú/tekintélyt parancsoló, feltehetően önbizalomtól duzzadó (mert gondolom nem egy 110 kilós Brünhildáról van szó) lánynál nincs esélyed, de a többi vállalható külsejű csajoknál is borzasztó kevés esélyed lesz, ugyanis a jó pasikból elég nagy a választék és gyakorlatilag minden fiú/férfi magasabb nálad. Arról nem is beszélve, hogyha arcra mégis álompasi lennél, a csajok döntő többségében van egyfajta látens ellenszenv az alacsony pasikkal szemben, a legtöbb nőnek totál közömbös a viselkedése velük szemben. De ettől függetlenül próbálkozz, ha az önértékelésed nem fog drasztikusan csorbulni.
15/15 anonim válasza:
#14 elég nagy baromságot írtál, már bocsi. Egy. Szerintem nyugodtan próbáld meg, egyszer élsz, veszteni valód nincs vele. Kettő. Elég sok a jó pasi? Néztél te már körül? Lehet fiú szemmel ezt látod, de egyáltalán nincs igazad. Mert ha az illető jól néz ki, akkor valszeg tajparaszt, vagy ugyan úgy néz ki, mint minden hülyegyerek, tornazsákkal a hátán, szorpsabb gatyában mint amit én hordok öregem, a szókincsükről meg már ne is beszéljünk. Szóval kedves kérdező, lányként üzenem, hogy ha normális vagy, akkor mindenképp próbálkozz be nála, mert simán lehet, hogy valami megfogja benned őt. Nem tudom hogy vagytok vele, de a legtöbb srácot reflexből lekönyökölném. Ha te nem vagy ilyen, és a lány is normális, simán van esélyed szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!