Kicsidodó kérdése:
Ronda vagyok mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon ronda ocsmányul képzelj el normális válaszokt szeretnék!2016. ápr. 22. 13:04
31/38 anonim válasza:
13 év tipikusan az a kor, amikor az ember képtelen elfogadni önmagát (és néha másokat sem). Ne hasonlítsd magad a többiekhez, biztos neked is van 1000 más jó tulajdonságod, ami nekik nincs, koncentrálj azokra. És ha magad elfogadod, az meglátszik rajtad, és el fognak fogadni mások is. Hidd el, senki sem tökéletes. Tapasztalatból mondom: 13 évesen én is utáltam a külsőm, pattanásos votam, gerincferdülésem volt, és még bandzsi is vagyok, ráadásul katasztrofálisan öltözködtem. Ezek közül talán csak a pattanások szűntek meg, meg megtaláltam a stílusom. De kit érdekel? Jól érzem magam a bőrömben, és ez a legfontosabb, sz*rok rá ha másnak nem tetszik. Maximum nem barátkozik velem, de aki ilyen miatt kerül, hát az kerüljön is. :)
32/38 anonim válasza:
A nem vagy szép, akkor legyél okos! Az sokkal vonzóbb és életed végéig megmarad a szépséggel ellentétben.
33/38 anonim válasza:
"Volt egy lány ismerősöm, ő mindenhol szeplős volt, rengeteg, kisebb-nagyobb és sötét pötty. Mégis sok barátja volt, mert vidám volt, és kedves."
Haha. Elmeséljem miért? Hát nem a vidámság miatt.:)
34/38 anonim válasza:
Na mondd! De tényleg, nem azt mondtam hogy a fiúk körülrajongták. Hanem, senki nem ítélte el a külsője miatt. Ugyanúgy kezelték, mint a többieket.
35/38 A kérdező kommentje:
köszönöm
2016. ápr. 22. 16:23
36/38 A kérdező kommentje:
elmeséled?
2016. ápr. 22. 16:25
37/38 anonim válasza:
Fogadd el magad, és a külsőt a szép belső szépíti meg..
38/38 anonim válasza:
34: Hát nekem az volt a talapsztalatom, hogy mondjuk úgy átlagos pasik voltunk középiskolában, és azért nem tudtuk falni a csajokat. Viszont egy csajról ha kiderül hogy könnyű préda, akkor extra rondának kell lenni hogy ne találjon magának valakit.
Szóval nem lehet összahasonlítani. Az sem véletlenül alakult ki hogy a pasik fizetnek szexért, nőknél meg nem igazán jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!