Szerintetek 18 éves lányhoz öreg a 26 éves pasi?
Te 18 éves lány vagy a 26éves pasi vagy?
Am szerintem nem leküzdhetetlen korkülönbség :)
Nem öreg hozzá, a lányoknak senki se elég öreg. Viszont a 26 éves pasinak a 18 éves lány olyan mintha vissza menne az időben, a 8 évvel ezelőtti önmagához, és újból meg kéne élnie azokat a dolgokat amivel már 8 éve végzett, ahelyett hogy egy vele azonos szinten lévő érett nővel folytatná az életét, és kölcsönösen fejlődnének egymás mellett. A 18 éves lány mi újat tudna mutatni, mondani, éreztetni vele? Egyáltalán nem lennének egyenrangúak.
Én sem kezdenék 18 éves lánnyal. Most végeztek a középiskolával jobb esetben... gyerekesek, tapasztalatlanok, komolytalanok.
21 éves vagyok, de a korosztályom még értékelni sem tud, én pedig nem jövök lázba tőlük, viszont a 25+ nőkkel már természetes a beszélgetés, egyenlőnek érzem magam, pedig hol vagyok még a 26-tól?! El tudom képzelni akkor milyennek látom majd a 18 éves tiniket, ha már most sem érdekelnek.
Ezt csak igy idegenek nem mondhatják meg helyettetek... /helyetted. TE HOGY ERZED? :) en 21vagyok pl.. A baratom 27 ,5
Es soha nem volt problema, ha vita van sohasem godnoljuk, hogy az eletkor a gond. MINDEN az eg vilagon minden a szemelyusegtol fugg...:) szerintem azt mondd meg Te mit gondolsz. Aztan zard ki azt aki ellenzi... erezzetek jol magatokat! SZIA
"Dehogy . Az a lényeg , szeretitek egymást."
Senki nem írta, hogy szeretik egymást, lehet, hogy csak egy éjszakás kalandot szeretne.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!