Tudnátok adni egy-két tanácsot?
Az a helyzet, hogy 19 éves egyetemista srác vagyok. Eddig nem igazán voltam nyitott mások felé, ezért nagyon sokat ültem itthon. Ezen változtattam, igyekszek minden nap egyre nyitottabb, érdeklődőbb lenni mások iránt. Annyit elértem vele, hogy a csoporttársaim már el hívnak engem ide-oda, de nekik annyiból áll a szórakozás, hogy elmennek egy buliba, aztán jól leisszák magukat.
Én nem vagyok ilyen és nem is akarok ilyen lenni. Nem vagyok alkohol ellenes, de nekem a kikapcsolódástól, szórakozástól távol áll ez. Ez nem az én világom :D Ezért kicsit furán érzem magam, amikor elhívnak, de nem megyek. Igazi okot még nem adtam nekik, hogy miért nem megyek, majd megteszem ezt a közeljövőben.
[ Itt jön a lényeg! :) ]
A problémám az, hogy nem tudom, hogy mit csinálhatnék, hova mehetnék el szórakozni, hol találkozhatnék hasonló mentalitású, korombeli emberekkel. Hobbim az jelenleg nincsen, de nyitott vagyok új dolgokra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!