Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tudnátok adni egy-két tanácsot?

Tudnátok adni egy-két tanácsot?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 19 éves egyetemista srác vagyok. Eddig nem igazán voltam nyitott mások felé, ezért nagyon sokat ültem itthon. Ezen változtattam, igyekszek minden nap egyre nyitottabb, érdeklődőbb lenni mások iránt. Annyit elértem vele, hogy a csoporttársaim már el hívnak engem ide-oda, de nekik annyiból áll a szórakozás, hogy elmennek egy buliba, aztán jól leisszák magukat.

Én nem vagyok ilyen és nem is akarok ilyen lenni. Nem vagyok alkohol ellenes, de nekem a kikapcsolódástól, szórakozástól távol áll ez. Ez nem az én világom :D Ezért kicsit furán érzem magam, amikor elhívnak, de nem megyek. Igazi okot még nem adtam nekik, hogy miért nem megyek, majd megteszem ezt a közeljövőben.

[ Itt jön a lényeg! :) ]

A problémám az, hogy nem tudom, hogy mit csinálhatnék, hova mehetnék el szórakozni, hol találkozhatnék hasonló mentalitású, korombeli emberekkel. Hobbim az jelenleg nincsen, de nyitott vagyok új dolgokra :)

2016. ápr. 8. 14:04
 1/3 anonim válasza:
Kezdetnek kitalálhatnál magadnak valami hobbit,esetleg sport,vagy zenélés ha van hozzá tehetséged.Ha valami sportot választasz,ott elég nagy eséllyel találsz hozzád való barátokat:) Amúgy dicséretes,ha ilyen fiatalon sem iszod magad hányásig,de néha egy két sör haverokkal szerintem nem probléma.
2016. ápr. 8. 14:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Nincsen ellenemre 1-2 sör a haverokkal, de Budapestre járok egyetemre és nekem nem fér bele az, hogy egy fárasztó nap után, amikor délután 4 óra körül haza vánszorgok, akkor este 10-re visszamenjek. Aztán maradhatnék ott reggelig, mert az utolsó vonatot nem érném el :D
2016. ápr. 8. 14:15
 3/3 anonim ***** válasza:
A sportolás az jó ötlet. Bár én fiatalabb vagyok mint te, de sok olyan ismerősöm van akiknek kb ugyanez (vagy csak volt) a problémája. Egyöntetű megoldás a másság ellen az RPG. Persze nem biztos hogy mindenkinek.
2016. ápr. 8. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!