Hogyan tudnék változtatni a hozzáállásomon, hogy képes legyek a jelenbe élni, és élvezni, nem pedig azon agyalni mi lesz? Tudnátok tanácsot adni?
Figyelt kérdés
Régen abszolút nem voltam ilyen kb 2éve tart.komolyan már csodállom a tizenéves énemen,aki felhőtlen volt és,boldog. Ha társaságba megyek az se használ igazából,olyan mintha elnyomnám az érzéseimet,nem is tudom elmagyarázni :D (és agydokira nincs keret,még mielött valaki írná)2014. aug. 1. 22:24
1/4 anonim válasza:
Erre én is szeretnék rájönni, egyedüli átmeneti megoldás amit eddig találtam az alkohol..
2/4 anonim válasza:
úgy hogy tudd amit ma teszel egy lépéssel közelebb visz a célhoz
tehát ha valakinek van egy álma és apránként kitartóan halad felé, minden nap érték számára
3/4 Fish1 válasza:
Ha azon agyalsz, hogy mi lesz, az azt jelenti, hogy valamitől félsz. Mitől? Ha ezt rendberakod magadban, akkor máshogy fogsz hozzáállni a dologhoz.
4/4 A kérdező kommentje:
Véleményem szerint az alkohol csak ront a helyzeten!
Egyébként meg az a baj,hogy most már az agyalásom miatt (szerintem) elkezdtem betegeskedni :/
2014. aug. 2. 07:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!