Nem tudok semmi mással foglalkozni, csak a kinézetemmel, hogyan tudnék változtatni a hozzáállásomon?
na de te legalább felismerted a problémát, más lányok azt hiszik, hogy ez tök természetes!
Te legalább tudod, hogy nem, ez jó, és innen kellene elindulni, bár írtad, hogy hiába próbálod nem megy. Véleményem szerint kicsit túlreagálod ezt a "nem megy" dolgot, és ezzel próbálod magad nyugtatni!:)
Igen is TANULJ, mert gondolom akarod valamire vinni az életben, te sem szeretnéd takarítónőként végezni, vagy utcaseprőként. képzeld magad a szituba, ahogy épp valakinek a mocskát takarítod.....:S
22L
18.53-as vagyok!
Ha meg sem próbálod, biztos, hogy nem fog menni.
Sztem menj el pszichológushoz, lehet, hogy kiderítik, hogy milyen lelki eredetű oka van ennek, esetleg adnak tippeket arra, hogy vészeld át ezt az időszakot, mit tegyél a változás érdekében.
Amit meg tanulásügyben tanácsolni tudok:
-ha nem szükséges, ne legyen bekapcsolva a gép tanulás közben (szörnyű volt erre rászoktatni magamat, de volt, amikor egész nap a neten lógtam én is, mert "csábított")
-a közelből minden divatkönyvet, divatmagazint, tükröt és sminkcuccot eltávolítani (már amennyire lehet, persze) tanulás közben
-csinálj magadnak listát az elvégzendő dolgokról, órarendet stb... ilyenkor kicsit hivatalosabb jellege tud lenni a dolgoknak
Egyébként utcán mp3-at hallgatni próbáltál már? Lehet, hülye kérdés volt, de az talán el tudja terelni a figyelmedet... (nem kell feltétlen zenét, lehet hangoskönyv vagy rádiókabaré is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!