Miért tartanak amiatt ufo-nak, mert nem vagyok facebookon?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 5. 21:04
1/9 anonim válasza:
Mert a legtöbb ember jelen van rajta, és szinte már olyan elengedhetetlen kelléke az életüknek, mint a mobiltelefon. Magam is alien vagyok egyébként.
3/9 anonim válasza:
Egyszer egy ismerősöm azt mondta nekem, hogy olyan vagyok, mint egy hangya. Mert mindig megyek a boly után. Nem azért mondta, mert rajta vagyok a facebook-on, hanem azért, mert azzal foglalkozok, hogy mások mit gondolnak.
4/9 anonim válasza:
Érdekes,én sem veszek részt a fosbúk mizériába,akkor ufó vagyok?az embereket már így elba szták?
5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos :D
2016. ápr. 5. 21:22
6/9 anonim válasza:
Én sem vok fent.meg nem is leszek
7/9 Mariann, válasza:
Persze hogy nem akar lenni,mar sok ember az oldalon,mert ki lep a virtualis mokuskerekbol"es sajat egyenisegett, vagy ahogy tedszik "Karakter.vs.Avatar.Szeretne alkotni, de K....va" nehez.
8/9 anonim válasza:
U.F.O. = Unidentified Flying Object...
Hogy néznének tárgynak?
9/9 anonim válasza:
Nem vagy ufo. Én is törölném magam arról a fosról, de az ismerőseim többsége ott hamarabb elérhető, mint telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!