Mi a véleményetek erről? Vagy jobban mondva a mai
világról?
Figyelt kérdés
Jöttem haza a suliból és 2 második vagy harmadikas lány beszóltak az előttem sétálónak és nekem is..hogy kva meg b.d.s kva -.-
Nem ismerem őket és ők se engem az tuti..és egyáltalán nem öltözködök úgy meg semmi..
De azért..szép a szájuk már most
2016. márc. 31. 22:59
1/6 anonim válasza:
De mégis milyen kontextusban mondták?
Mérgesnek tűntek?
Lehet csak trollkodtak, kíváncsiak voltak ki mit szól, ha beszólnak nekik, ezért beszóltak minden járókelőnek.
2016. márc. 31. 23:08
2/6 anonim válasza:
Huh, hat remeljuk ez azert meg most se altalanos jelenseg... Budapesten tortent, ha megkerdezhetem?
2016. márc. 31. 23:09
3/6 anonim válasza:
-/*viselkednek
2016. márc. 31. 23:10
4/6 anonim válasza:
És mi ment a múltkor este 8-kor a Farmon is? Az egyik pasi mondta egy rövid hajú nőnek hogy így megb @szná meg úgy, ha hosszú haja lenne. Mire a nő, hátha ő akarja bármikor megkanolja...Csak úgy röpködtek a trágár szavak. Ezeket a műsorokat gyerekek is nézik, mit csodálkozunk? Hiába sípolják ki, azért ki lehet találni mit mondanak, főleg ha már máshol is hallották, esetleg a szüleiktől, rokonaitól. Ismertem olyan embert, aki büszkén mesélte, hogy az unokaöccse milyen csúnya szavakat ismer pedig még csak 5 éves... És akkor még az internet pöcegödreiről, amik szintén elérhetők a gyerekek számára is, nem is beszéltem... Nem lehet csodálkozni már rajta, hogy így beszélnek, szerintem.
2016. márc. 31. 23:23
5/6 anonim válasza:
Ennél sokkal komplexebb dolgok is aggasztanak a mai világba.
2016. márc. 31. 23:32
6/6 anonim válasza:
Az internet, és a szenny-média nevelésének hatása. Az a baj, hogy a legszerencsétlenebb gyerekek a legfogékonyabbak arra a sok szemétre, amit ránk öntenek.
Ez elmondható a tizenéves gyerekekről is: még egész normális családokban is megy a brand-istenítés, a kotrollálatlan médiafogyasztás. A gyerekeknek már nincsenek álmaik, tervezni, várakozni képtelenek, csak az istenített tárgyak, pl. iPhone, PS akárhány megszerzése a cél.
Nem kell velük foglalkozni, nem lesz könnyű életük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!