Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit gondoltok a mai világról...

Mit gondoltok a mai világról illetve a mai generációról? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok rá szóval fejtsétek ki. :)
2015. aug. 11. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:

minimum 5-10 évvel ezelőtt szeretnék élni :) ezzel mindent elmondtam.

a mai fiatalkorú generációból egyszer - hamarosan - szülők lesznek és a többség "tök szupcsi" példát fog mutatni a gyerekének mert igazából nem kell semmi más az élethez csak : kaja , pia, drog és net ja és full márkás min.20ezret érő póló ( amit persze apu és anyu fizet vagyis akkor majd a nagymama és nagyapa akik igen fiatalon azzá válnak) és szex mert az tök menő még akkor is ha a múlthéten kisautót tologattam és macival alszom. A legfontosabbat kihagytam !!! Ha nincs facebookod nem is létezel!!

2015. aug. 11. 18:46
 2/5 A kérdező kommentje:

ma 18:46 Én is így gondolom sajnos .:)

A mai világ szinte csak a pénzről szól és hogy hány tízezer forintos pólód van.Nagyon felszínesek az emberek nagy része és az alapján ítélnek meg amit mutatsz először."Ha nincs facebookod nem is létezel!! " Ezzel a mondatoddal teljesen egyet értek mindenki a gép előtt vagy telefonnal a kezébe fog megrohadni nincs olyan a fiataloknál hogy a családdal vagy a barátaikkal kimenni a szabadba sátorozni,hajózni,pecázni vagy bármi mást csinálni ahol együtt vannak facebook/telefon nélkül.Egyszerűen elképesztő ez a mai világ mai felfogással együtt.. én is őrültem volna ha pár év tizeddel előbb születtem volna meg és nem ebbe a beteg,szutykos,felszínes gerinctelen világba ami itt van..pedig én viszonylag nagyon fiatal vagyok.

2015. aug. 11. 19:04
 3/5 anonim ***** válasza:

A 25 éves korosztályról tudok nyilatkozni. A férfiak többsége erre a korra nagyjából már normális, maximum kissé bulizósabb, mint a korábbi generációk. A nők viszont katasztrófa. Az emberi értékek teljesen hiányoznak belőlük (99 százalékukból), a nőhöz pedig közük sincs, hiányzik belőlük az empátia, a kedvesség, az intelligencia, a műveltség, szerénység és báj, ráadásul lusták és pénz valamint hataloméhesek. Önmagukon kívül semmi nem érdekli őket. Magyarországról beszélünk. Külföldi hölgyekkel sokkal jobbak a tapasztalataim, még azokkal is, akikhez képest én kifejezetten csóró voltam.

Ami a világot illeti, az USA mint egy bábjátékos irányítja és teszi tönkre a világot, a baloldali kormányok és a liberalizmus ehhez pedig asszisztál. Nem lepődnék meg valami apokaliptikus esemény bekövetkeztének még az én életemben.

25F

2015. aug. 11. 19:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek veletek! Igaz én még csak 19 vagyok de amit az utolsó leírt a nők terén azt már 1-2 tapasztaltam az eddigi barátnőimnél. Néhányat a felsoroltak közül. hiányzik belőlük az empátia, a kedvesség, az intelligencia, a műveltség, szerénység és báj, ráadásul lusták és pénz valamint hataloméhesek. Némelyiket már tapasztaltam sajnos én is.
2015. aug. 11. 19:31
 5/5 swad válasza:
a világ olyan, amilyenné teszitek. Senki és semmi sem tudja korlátok közé szorítani az elméteket... Az ideológiai irányzatot,amivel magatok azonosultok, ti választjátok...
2015. szept. 19. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!