Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miert nm vagyok olyan mint...

Miert nm vagyok olyan mint mas tobbi lenn?

Figyelt kérdés
Mar kicsi korom ota nagyon szegyenlos vagyok,de mostmar odaig fajultak a dolgok h mar iskolaba sem megyek mert mindenki ramkapott,sokszor volt h gondoltam h nm hagyom magam annyiert h "hagyjatok mar""nem ut meg senki de meg ennyire sem vagyok kepe,hiaba azt mondjak a pszichologusok en ilyen vagyok igy kell elfogadjanak ne foglalkozzak senkivel,de hat hogy lehet minden nap rettegesben lenni,mit tegyek,kihez forduljak,mit tehetek?
2016. márc. 22. 21:31
 1/8 A kérdező kommentje:
jah es 16 eves fiu vagyok
2016. márc. 22. 21:32
 2/8 anonim válasza:
100%
Olvass pozitív gondolkozással foglalkozó könyveket, hallgass ilyen hanganyagokat. Brian Tracyt ajánlanám, ugyan ő üzleti tanácsadással foglalkozik, de rendkívül inspirálóan tud hatni az emberre, amiket mond. Én is szégyenlős voltam és vagyok is. Most 28 éves vagyok, lány. Megtanultam legyőzni a szégyenlősségemet. Néha azt érzem tök idétlen és szerencsétlen vagyok, vannak rosszabb periódusok, de többnyire már leszarom ki mit gondol. Mikor reggelente felkelsz, nézz a tükörbe, mondd magadnak, hogy "szeretem magam", "sikeres napom van", próbálj lazítani, feszítsd meg az izmaid, lazítsd el. Vannak szorongásoldó technikák, egy pszichológus sem tanított meg egyet sem? A gondolataid nagyon befolyásolják, hogy mennyire szenvedsz...nem kell feltétlenül szenvedned. A sport is segíthet, beteszed a kedvenc zenéd, futsz egy órát, vagy én pl taposógépezni szoktam napi egy órát, nagyon jól kikapcsol. A félelmek megbénítanak. Úgy vagy jó, ahogy vagy, valóban így kell elfogadnod magad, egyszeri és megismételhetetlen vagy, de nagyon sok mindennel tudsz javítani a közérzeteden. Azért, hogy jobban érezd magad, te tudsz csak tenni, és elsőként a gondolataiddal kell kezdened. Sok sikert hozzá!
2016. márc. 22. 21:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Szabó Péter videóit ajánlom, youtube-on fent van pár.:)
2016. márc. 22. 21:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Ért valaki ebből egy kukkot is ?
2016. márc. 22. 22:07
 5/8 Blade Bone ***** válasza:
A betűktől is retteg szegény. :/
2016. márc. 22. 22:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Fontos, hogy önbizalmat szerezz, ezért válassz egy hobbit amit szeretsz vagy érdekel. Ha jól megy lelkesíteni fog.

És nem kell ilyennek elfogadnod magad, ha úgy érzed ez nem jó.

Tudom, hogy nehéz a változás, főleg ha egy olyan környezetben kell ezt megtenned, ahol már ismernek.

Csak abba gondolj bele, hogy mit veszíthetsz ha visszaszólsz nekik. SEMMIT. Már amúgysem szeretnek, max megmutatod hogy van szád, és nem hagyod magad. Tényleg tudom, hogy nehéz. De ebből ki kell törni. Nem maradhat ez így még évekig.

Ha megszólalsz megfognak lepődni. De a hagyjatok már, ne nyafogásnak hangozzon. Hanem úgy mint akit nem is érdekel, csak már megunta h mindig ezt kell hallgatni. A fellépésen nagyon sok múlik, ezt gyakorolni kell.

Vagy van az a lehetőség, hogy otthagyod azt a sulit...bár ez inkább menekülés. De ha egyszer ezt az utat választod, tegyél arról, hogy a másika hhelyen úgy viselkesz majd, ahogy szeretnéd hogy viselkedj! Új lappal indulsz, nem ismertek eddig, olyan lehetsz amilyen csak akarsz, de ehhez is bátorság és kitartás kell.

Egyébként ilyenek is vannak /voltak mint te. Nem vagy egyedülálló ebben, csak a hozzád hasonlóakat szintén bántották és elnyomták. Ezért ők is kénytelenek voltak változni mert nem fogadták el őket olyannak amilyenek.

De szerintem az intelligencia kérdése, hogy ki hogyan viszonyul egy ilyen emberhez. Észlényekkel lehetsz körülvéve

2016. márc. 22. 22:28
 7/8 anonim válasza:

Félsz és ezt érzik, kihasználják, mert nem tudod magad megvédeni. Szerinted jogos amiért bántanak?

Szembe kell nézni a félelemmel, nem ellenállni neki, mert akkor évek múlva is ugyanaz lesz.

Meg kell tanulnod magad megvédeni, tenni az ellen, amiért bántanak. Addig is vegyél magadon erőt, és tanuld meg 'egyik füleden be a másikon ki engedni.

Olvass utána bullying szó jelentésének.

2016. márc. 22. 23:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Iskolaváltás?
2016. márc. 28. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!