Miert nm vagyok olyan mint mas tobbi lenn?
Fontos, hogy önbizalmat szerezz, ezért válassz egy hobbit amit szeretsz vagy érdekel. Ha jól megy lelkesíteni fog.
És nem kell ilyennek elfogadnod magad, ha úgy érzed ez nem jó.
Tudom, hogy nehéz a változás, főleg ha egy olyan környezetben kell ezt megtenned, ahol már ismernek.
Csak abba gondolj bele, hogy mit veszíthetsz ha visszaszólsz nekik. SEMMIT. Már amúgysem szeretnek, max megmutatod hogy van szád, és nem hagyod magad. Tényleg tudom, hogy nehéz. De ebből ki kell törni. Nem maradhat ez így még évekig.
Ha megszólalsz megfognak lepődni. De a hagyjatok már, ne nyafogásnak hangozzon. Hanem úgy mint akit nem is érdekel, csak már megunta h mindig ezt kell hallgatni. A fellépésen nagyon sok múlik, ezt gyakorolni kell.
Vagy van az a lehetőség, hogy otthagyod azt a sulit...bár ez inkább menekülés. De ha egyszer ezt az utat választod, tegyél arról, hogy a másika hhelyen úgy viselkesz majd, ahogy szeretnéd hogy viselkedj! Új lappal indulsz, nem ismertek eddig, olyan lehetsz amilyen csak akarsz, de ehhez is bátorság és kitartás kell.
Egyébként ilyenek is vannak /voltak mint te. Nem vagy egyedülálló ebben, csak a hozzád hasonlóakat szintén bántották és elnyomták. Ezért ők is kénytelenek voltak változni mert nem fogadták el őket olyannak amilyenek.
De szerintem az intelligencia kérdése, hogy ki hogyan viszonyul egy ilyen emberhez. Észlényekkel lehetsz körülvéve
Félsz és ezt érzik, kihasználják, mert nem tudod magad megvédeni. Szerinted jogos amiért bántanak?
Szembe kell nézni a félelemmel, nem ellenállni neki, mert akkor évek múlva is ugyanaz lesz.
Meg kell tanulnod magad megvédeni, tenni az ellen, amiért bántanak. Addig is vegyél magadon erőt, és tanuld meg 'egyik füleden be a másikon ki engedni.
Olvass utána bullying szó jelentésének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!