Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Régen mivel játszodtak az...

Régen mivel játszodtak az emberek?

Figyelt kérdés
Tudnátok nekem olyan játékokat mondani, amelyekkel régen játszodtak nagyapáink?

2016. márc. 13. 18:01
1 2
 11/12 1112 ***** válasza:
100%
*bocsi, előző vagyok, van az a kalandmesélős játék, hogy összeül egy társaság szerepjátékozni, van egy mesélő és akkor ő időnként megkérdezi, hogy na és most akar-e valaki valamit csinálni, és akkor mindenkinek egy lény a karaktere- asszem amúgy ez újabb, de akár ezt is játszhatták régebben, ja meg nekünk még van capitaly meg egérfogó meg észforgató meg rizikó nevű társasjátékunk amúgy meg memóriakártya meg feketepéter, de amúgy 20-éves korosztályba tartozom, csak leírtam pár dolgot, amit akár régen is lehetett, amúgy nem tudom, ja meg pl a biliárd, pingpong, tollas, tenisz meg többi sport
2016. márc. 13. 19:49
 12/12 anonim ***** válasza:

"ja meg pl a biliárd, pingpong, tollas, tenisz meg többi sport"

Sok igazságot írtál, egyetlen kiegészítés: a biliárdot a '90-es évek elejéig szinte nem is ismerték itthon.

Volt helyette a rex.

Meg volt teke, lengőteke, bowling + rabló-pandúr, lábtengó, pöckölős foci, gombfoci...

2016. márc. 13. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!