Nem tudom kizárni a többi embert, csak teljes csöndben tudok tanulni. Hogyan változhatnék meg?
Elég zavaró, hogy amint valaki beszél a közelemben, nem tudok koncentrálni a tanulásra.
Tudna valaki segíteni? Köszi
Én sosem változtam meg e téren... Legalábbis nem nagyon.
S a komoly munkával is ez volt. Zavartak a munkatársak.
9-5-ig volt munkaidő s az első komoly, szigorú határidős munkánál szinte kizárólag 5 után tudtam csak dolgozni, amúgyis esti típus vagyok.
Később állandóan zenét hallgattam, úgy azért ment, de akkor is zavart a külvilág...
Tanulni is inkább csak nyugalomban ment annak idején. Vagy vizsga előtt 2 perccel, az speckó eset :D
Vannak emberek, akik csak teljes csöndben tudnak tanulni és egyedül. Ezen fülhallgató és egyéb ilyen baromság nem segít, ilyen hülyeséget csak az mond, aki nem ilyen. Én megértelek, mert én is csak csendben tudok tanulni, ha valaki ott van, már nem tudok úgy koncentrálni. Nekem még az is elég, ha valaki ott van, már ez önmagában zavar, még akkor is, ha csendben van.
És ezen nem nagyon lehet változtatni, úgyhogy tanáccsal sajnos nem tudok szolgálni. Csak annyi mondanivalóm van, hogy valószínűleg nem tudsz ezzel mit csinálni... Ha tanulnod kell, vonulj el csendes, magányos helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!