Miért van az ha valaki nem tud csöndben és sötétben elaludni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, lefekvéskor vagy működjön egy tévé, vagy szóljon valami zene, stb....2015. márc. 15. 22:51
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, de az anyám is ilyen. Beteszel neki egy filmet, mihelyst elkezdődik, már durmol is, mikor vége, felébred. :)
Én nem szeretek tv-re vagy zenére aludni, mert szeretek gondolkodni alvás előtt, különböző saját mis történeteket kitalálni, és úgy aludni el.
2/4 anonim válasza:
szokás kérdése
ha egy hétig beteszek halkan zenét, később csa azzal tudok elaludni, kell pár nap mire leszokok róla, utána meg zavar ha zene megy, de pár nap és már függ tőle az elalvás
3/4 anonim válasza:
az emberi agy szokások kialakításán alapszik, e a gyökere a káros szenvedélyeknek is
tehát ha rendszeresen véghezviszel valamit, rááll az agyad
(sportolóknak a sport tud hiányozni)
4/4 anonim válasza:
Megszokás, én pl. csak sötétbaen és csöndben bírok aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!