Az emberek miért félnek a sötétben, akár a saját házukban?
Figyelt kérdés
Vagy akár halvány fényben miért fél a legtöbb ember, még a bezárt házban is?2014. szept. 18. 20:29
1/9 anonim válasza:
mert hátha jönnek a szellemek vagy ufok! :)
2/9 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb felnőtt ember nem fél.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy mindenki fél, és nem is a kisgyermekre gondoltam.
Hanem néztem nem rég valami műsort és abban megkérdezték, hogy "mitől fél ön?" És erre jött sok válasz, hogy a sötétben félnek...
2014. szept. 18. 20:35
4/9 anonim válasza:
Én félek a sötétben, a saját házamban, azért mert sok horror féleséget nézek, és félek hogy egyszer csak megtámad valaki...Vámpír, vagy valami szörny... :DD
5/9 anonim válasza:
Mert bármi rejtőzhet a sötétben.
6/9 anonim válasza:
Antropológiai oka van. Amikor az emberek még védtelenek voltak a vadállatokkal és a környezettel szemben, a legnagyobb veszélyt a sötétség jelentette, nem csak amiatt, hogy ilyenkor pihentek, hanem mert ekkor voltak a legkiszolgáltaottabbak. Könnyű volt megtámadni, becserkészni őket, hiszen semmit enm láttak, ellenben pl bizonyos nagymacska fajokkal szemben. Ez az ősi ösztön, sok egyéb mellett bennünk maradt, hiszen alapvető életösztön.
7/9 anonim válasza:
# 3
Egy műsorba azt raknak bele, amit akarnak. Nem azt jelenti, hogy ezt válaszolták a legtöbben.
Ha többségben az a választ vágnák be, amit én mondanék, hogy "4 sör után hosszú sor vár a wc előtt" akkor ez lenne az legfélelmetesebb dolog?
8/9 anonim válasza:
En is felek neha,mert regebben sok horrort neztem.
9/9 anonim válasza:
Én azért félek a sötétben, mert egyszer éjszaka kegyetlenül belerúgtam a fotel lábába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!