Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Most akkor mi van?

Most akkor mi van?

Figyelt kérdés

Tehat tartozok felig meddig egy haveri kozossegbe, onnan pedig egy sracot nagyon kozelinek erzek. Mostanaban viszont nem igazan hivnak ha mennek vhova, osztalytarsak is vagyunk szoval szinte elottem beszelnek arrol hogy mit fognak csinalni. Szunetekben nem igazan szoktam oda menni hozzajuk mert erzem hogy legtobbszor csak megfigyelo vagyok, de szivesen lognek veluk. Azt erzem, hogy tenyleg kimaradok dolgokbol, most pedig egymashoz se szolunk szinte, pedig nem tortent semmi konkret, csak egyszeruen nem erzem magam feloldodva kozottuk, neha pedif erosen el kell gondolkoznom, hogy milyen temat is hozzak fel. De azert jol esne ha nem lennek egyedul es veluk is lehetnek.

Szerintetek ez milyen helyzet es mit lenne erdemes csinalnom?

19F és végzős

2016. márc. 6. 09:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez tényleg elég rossz lehet.

Írtad, hogy az egyik srácot különösen közelinek érzed. Hívd meg mondjuk moziba, és ha legközelebb megint nem tudsz miről beszélni, hozd fel a filmet, amit megnéztetek. Akkor a társaságból már egy emberrel van miről beszélni.

Vagy akár ugyanezt megcsinálhatod az egész társasággal.

Viszont, ha ennyire nem érzed magad jól velük, keress már baráti köröket.

15/L

2016. márc. 6. 10:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!