Van itt olyan ember, akit mindenki utál?
Figyelt kérdés
Engem pl. mindenki utál, vagy csak simán nem bír. Azt már nem tudom, hogy pontosan miért...2016. márc. 5. 23:34
2/12 anonim válasza:
Engem is.
De nem tudom miért....
ÉN TÖKRE BÍROK MINDENKIT....
3/12 anonim válasza:
Fiu vagy lány vagy? Valamiért csak nem szeretnek, miért?
4/12 anonim válasza:
Engem nem utálnak, csak valamiért szinte mindig hanyagolva vagyok. Pedig szeretek mindenkit és (szerintem) kedves vagyok.
5/12 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, nem vagyok az a barátkozós fajta, meg alapból valamiért taszítom az embereket...
2016. márc. 5. 23:47
7/12 anonim válasza:
Engem ugyan nem utálnak,de magasról tesznek,hogy mi van velem.Nemrég volt a szülinapom,de a netes üzeneteken kívűl senki át sem jött ,hogy felköszöntsön.Egyedül ettem meg a tortát amit én sütöttem.Miért?Mert mindenki csak saját maga problémájával van elfoglalva,és nincs senkinek ideje a másikra.
9/12 anonim válasza:
Engem is utálnak. Vagy levegőnek néznek. Olyannal nem találkoztam évek óta, aki kedvelne. Pedig a légynek sem ártok. Csak nekem nincs nagy pofám, az emberek meg azt szeretik, akinek van. :/
10/12 anonim válasza:
Nem utálnak, hiszen nem is ismernek. A baj ott van, hogy leírtad, nem vagy az a barátkozós fajta, esetleg nem szólsz senkihez egy közösségben, viszahúzódó vagy? Emiatt néznek levegőnek...
Egyébként én is így érzek sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!