Lehet még most is illegális pénzből él?
A barátom lakásán voltunk és volt még egy ismerőse ott.A barátom leugrott a boltba és kettesbe maradtam a taggal.Megemlítette,hogy nem látta ilyen életvidámnak amióta kijött a börtönből.Én csak néztem ki a fejemből,nem említette egyszer sem,hogy börtönben ült.Megkérdezte,hogy még mindig foglalkozik csalásokkal.Mondtam neki,hogy rendes munkahelye van és nincs semmi törvénytelen ügye.Csak annyit mondott rá,hogy "aki megkóstolta a kaviárt az többet nem éri be tonhallal".Amikor végre négyszemközt maradtam a barátommal felhoztam neki a dolgot,megkérdeztem,hogy miért nem beszélt erről nekem.Annyit felelt,hogy:"Pénzre volt szükségünk és mindenkinél okosabbnak hittük magunkat.Minden jól ment amíg el nem szálltunk magunktól és az egyik csalásnál hibáztunk,megfizettünk érte,ennyi.Ne beszéljünk róla,ez a múlt."
Lehetséges,hogy a tudtomon kívül még mindig vannak törvénytelen dolgai?
Én arra tippelnék, hogy csak trollkodtak veled.
Azért az ilyen témát nem úgy szokták felhozni, mint ha azt mondaná "de szép napunk van ma".
Ez inkább olyan szemétkedő mint a "szedi e még a gyógyszereit?" vagy "Teljesen meggyógyult már neki odalent" stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!