Mit tehetek az illegális hulladékégetők ellen?
Patakvölgyben lakunk, és van 1 család az utcánkban akik elég gyakran, például ezen a szép kora tavaszi napon is, műanyag hulladékot-rongyokat égetnek, és a mérgező füst több hektárt beterít.
Időnként még a rendőr is ki szokott hozzájuk jönni, de általában semmi sem történik (miért nem?) másnap ugyanúgy égetnek.
Mit lehet tenni?
Már gondoltam arra is, hogy kölcsönzök egy drónt, és robbanóanyagot dobok vele a kéményükbe. (esküszöm megteszem)
A számban pedig érzem az égett műanyag szagát, ez semmilyen formában sem normális, vagy eltűrhető. Nem érdekel, hogy fázik.
Én dögöljek meg ha fázik?
Vagy hogy nem tették ezt már meg mások? Főleg ha rendőr is járt ott?
Hogyhogy még nem ülnek börtönben?
Ha én odamegyek és lepermetezem a családját rovarirtóval, vagy fagyállót teszek ki a házuk elé likőrrel keverve, bevisz a rendőr.
Ha meg ő okoz 2-3 év alatt rákot a fél városnak az égetésével, semmi sem történik, megy tovább a bidámbidám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!