Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha egy rendőrt megütök civil...

Ha egy rendőrt megütök civil ruhában (szolgálaton kívül) azelőtt, hogy felmutatná az igazolványát, bűn?

Figyelt kérdés

2016. márc. 2. 11:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Tisztelt citromost!

Köszönöm a linket!

Ezért mondom mindig, hogy az internet sok mindenre jó, de vannak árnyoldalai is. Pld. sokan,akik tudják használni valamelyik keresőprogramot, már azt hiszik, hogy néhány kattintás után szakértővé válhatnak egy olyan témában, amihez egyébként semmi közük.

Elhiszem, hogy jó szándék vezérel, de hidd el - 1993 óta vagyok rendőr, nekem nem kell ellenőrizetlen netes oldalakon információkat keresnem a büntetőjogról, és ha teszek is ilyent, akkor tudom is értelmezni a szöveget + ismerem a gyakorlatot is.

Értem én, hogy cáfolni akartad amit az SMS-ről írtam, csak nem sikerült.

Ezt írtam: "Úgy értettem, hogy az, hogy valaki SMS-eket küldözget, pláne ha azok tartalma nem bántó vagy fenyegető, és még választ is kap, még kevés a Zaklatás megállapításához. "

Erre hozol ellenérvként egy linket, amiben szó szerint ez áll:

"Zaklatás valósul meg tehát... sms-ben küldött sértő, szidalmazó üzenetekkel. "

Te látsz itt ellentmondást az általam leírtak és az általad ellenérvként felhozottak között?

2016. márc. 2. 19:23
 22/22 anonim ***** válasza:
Hát a logika nem mindenkinek erőssége itt, úgy látom. Az igazán pontos válasz a 18., még egyszer nem írom le, mivel nem szorul kiegészítésre, a lényeg benne van.
2016. márc. 2. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!