Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit jelent az, hogy figyeljek...

Mit jelent az, hogy figyeljek kívülre?

Figyelt kérdés
Az egyik barátom javasolta, hogy ha több ismeretséget szeretnék, figyeljem az embereket, figyeljek kívülre, és ne magamra gondoljak elsősorban. Mondtam neki, ezt nem értem, hiszen nem vagyok önző, egoista, nem magammal foglalkozom állandóan. Erre azt mondta, hogy nem is így értette, de ha több barátot szeretnék, vagy legalábbis ismerkedni, ahhoz figyelnem kell az embereket, kívülre kell, hogy figyeljek, nem tudja máshogy elmagyarázni. Valaki ezt el tudná érthetőbben mondani?
2016. febr. 29. 22:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem arra gondolhatott, hogy figyelj meg másokat is kívül-belül, ne csak a saját gondolataiddal és érzéseiddel legyél elfoglalva. Figyelj arra is, milyen a kölcsönhatás közötted és mások között, mi az, ami taszíthat másokat, szóval kicsit éld bele magad a helyükbe, figyeld meg kívülről a viselkedésüket, mozdulataikat. Ezek sokat elárulnak.
2016. márc. 1. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!