Nem vagyok beszédes. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
#nem vagyok beszédes
2016. febr. 29. 13:45
1/3 anonim válasza:
Ok...
Fiú vagy vagy lány? Baráti társaságban nem vagy beszédes vagy a suliban sem?
Én sem voltam soha beszédes. Kellemetlen volt, amikor valaki beszólt emiatt... Mert ez elég sokszor előfordult: jajj de csendben vagy, csak mosolyogsz, nem szóltál egész este stbstbstb...
Most már valamivel jobb a helyzet, teljesen idegen emberekkel most se nagyon tudok beszélni, de akivel már találkoztam, megpróbálok.
Szerintem erőltetni kell. Na most nem arra gondolok, h erőlködve próbálj valami témát kiizzadni magadból. Hanem próbálj meg hozzászólni a témához, vagy beszélgetést kezdeményezni, legyen 1-1 kérdésed. Bele fogsz jönni.
2/3 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok 18 éves. Régebben még rosszabb volt, de mostanában már fejlődtem annyit, hogy én is visszakérdezzek a "Mi újság?"-ra. Mindig feszült voltam, ha valakivel személyesen kettesben kellett beszélni. Egy idő után rájöttem, hogy bunkó voltam legtöbbször amiatt, hogy én sosem kérdezek vissza és egy kicsi érdeklődést sem mutatok a másik iránt, pedig nem állt szándékomban.
2016. febr. 29. 18:39
3/3 anonim válasza:
Nehéz helyzet. Igazából nem tudom elképzelni milyen lehet, mert én imádok beszélni, sőt, mindig ugy érzem hogy van amit mondanom:D. Ha szeretnél irhatsz privátban, és megpróbálok segiteni, igy tul hosszu lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!