Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Visszahúzódó, nem túl beszédes...

Visszahúzódó, nem túl beszédes lány vagyok, ezen szeretnék változtatni. (többi lent) Tippek?

Figyelt kérdés
Az osztályban szeretném kezdeni ezt a megváltozást hogy úgy menjek vissza a suliba szeptemberben, hogy az első tulajdonság, ami eszükbe jut rólam az osztálytársaimnak, ne a "csendes, nem beszél sokat" jelzőkkel legyenek, ha mondjuk véleményt kell mondaniuk rólam. Ehhez kellene pár tipp:)

2014. aug. 13. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzájuk és beszélgess velük. Pl kérdezd meg miújság? Hogy vagy? Tanultál?.. stb. Ha mondanak valami jó poént akkor nevess rajta de ne mindenen mert az se jó. Szervezz programokat ha van kedved pl mozi,shopping vagy csak simán sétálgattok. Legyél mindíg vidám és életrevaló. Ezek után semmiképp nem mondhatják el rólad hogy csendes vagy :)
2014. aug. 13. 18:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi bajod van ezzel? Én mndig élveztem, hogy csendes vagyok, még a mai napig is. És mindig is voltak barátaim, jobbak, mint a szófosóknak. Csak ehhez az kell, hogy szeresd magad, hogy lássák, nem azért vagy csendes, mert retartált vagy.

De ha változtatni akarsz mindenképp, hát bármilyen hihetetlen, csak egy mód van rá: kezdj el beszélgetni.

2014. aug. 13. 18:53
 3/6 anonim ***** válasza:

hááát... így nem lehet megváltozni, hogy hipp-hopp. vagyis ha 3-4 pohár alkohollal vágsz neki a sulinak minden nap, akkor valószínűleg kinyílik a szád! erre gondoltál?

a változást most kell elkezdened!

2014. aug. 13. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:
szüless újra, új géntérképpel.
2014. aug. 13. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:

De ne akarj már megváltozni! Olyan aranyosak a csendes lányok, én őket sokkal jobban szeretem. Persze csak akkor, ha nincs emiatt önértékelési gondjuk, ami sajnos ritka.

32F

2014. aug. 13. 22:22
 6/6 anonim válasza:

Előző hozzászólónak teljesen igaza van! Ha ilyen az egyéniséged, vállald fel magad! A lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ez akkor fog menni, ha nem akarsz magadra erőltetni új szokásokat. Lehet, hogy ha keveset dumálsz, akkor kevesebb barátod lesz, meg nem fognak úgy körülrajongani a pasik... De hidd el, pont azok a legnormálisabb, legértékesebb emberek, akik így is kíváncsiak rád, és melléd állnak! Biztos, hogy vannak, lesznek ilyenek!

31/F

2014. aug. 15. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!