Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti milyen gyakran rúgtatok be...

Ti milyen gyakran rúgtatok be fiatalon?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok és hetente- két hetente hétvégenként elmegyünk inni és valamilyen szintem berugunk, valamikor csak benyomok picit valamikor meg nagyon durvan berugok. Erdekel ti fiatalon mennyit es milyen gyakran rugtatok be meg ittatok?

2016. febr. 18. 16:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

18 évesen rúgtam be először, rendszeresen 19 éves korom óta iszok.

2-3 hetente szoktam, általában csak annyit, hogy érezzem. Részeg olyan 3 alkalommal voltam.

2016. febr. 18. 19:08
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én még sosem voltam részeg és nem is akarok :D 17L
2016. febr. 18. 20:00
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem voltam részeg. Nem is leszek, ha rajtam múlik. Alkoholista nagypapám egy életre szóló leckét adott.

18/L

2016. febr. 18. 20:21
 14/18 anonim ***** válasza:

Egyszer sem. Utáltam (és most is utálom) az italt. Nem állhatatosságból vagy hősködésből, egyszerűen soha nem kívántam, és a mai napig nehéz belátnom azt, hogy miért jó, ha valaki részeg.

Azon túl, hogy elfelejti a nyomasztó gondjait. Ez egy hajléktalan, adósságcsapdában vergődő vagy nagybeteg ember esetén érthető, de hogy fiatalon ez legyen a szórakozás... kösz, de erre sosem vágytam.

2016. febr. 18. 21:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Igazatok van, inkább szívjatok! :D Smoke the weed everyday!
2016. febr. 19. 03:45
 16/18 Vikipam válasza:
16 évesen meguntam az életem pár hónapra, akkor elég sokszor. Mostanság csak 1-2 sör, meg fél évente egy kidőlés. 19/L
2016. febr. 19. 19:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Gimis koromban teljesen normális volt, hogy hétvégéken ittunk, hol többet, hol kevesebbet. Néha jelentettem osztályfőnöknek hétfőn, hogy bizony nem bírok aznap beülni az iskola padba. Nem volt gond belőle mert mind a magatartásom, mind pedig a jegyeim rendben voltak valamint sokat tettem a közösségért is.
2016. márc. 11. 12:29
 18/18 anonim válasza:
Most rúgtam be nem rég! Nem bírtam egyenesen menni meg nagyon lassan beszéltem. 14/F
2016. júl. 19. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!