Pár hónapja meló után be-beugrok venni Ugyanarra a helyre fornettit. Ugyanaz az eladó csaj szokott a pult mögött lenni. Kezdetben kértem pl 10 dekát ebből, 10-et abból. Mivel nyilvánvalóan kb 14-14 deka lett mindkettő, így rászoktam arra hogy darabra kérem. Nem először fordul elő, hogy 4 db-ot kérek valamiből és öt kerül a zacskóba. Tegnap kértem 4 db-ot egy fajtából és szintén négyet egy másikból. Elmenetelnél belenéztem a zacskóba, mindkettőből 5 db volt benne. Visszamentem, kiszedettem vele mindkettőből egyet és mondtam hogy árazza be szépen újra. Nyilvánvalóan húzt a száját. Hazafelé azon gondolkodtam, hogy én vagyok a bunkó, vagy ő?
2016. febr. 6. 09:31
1/10 anonim válasza:
ő a figyelmetlen
2016. febr. 6. 09:36
2/10 anonim válasza:
Nem te vagy a bunkó, ő akar sorozatosan átb.szni. Majd legközelebb meggondolja.
2016. febr. 6. 09:43
3/10 anonim válasza:
Trükközik a kislány. Jól tetted.
2016. febr. 6. 09:47
4/10 anonim válasza:
Semmi bunkóság nem volt benne, viszont az a plusz két darabért azért nem kell szerintem ekkora segget keríteni a dolognak. (kivéve persze, ha ki van számolva a pénzed) A másodiknak üzenem, ha ne legyen ennyire mániákus, a csajnak tök mindegy, hogy mennyit adnak el belőle, nem volt szándékos, ebben majdnem biztos vagyok.
2016. febr. 6. 09:48
5/10 anonim válasza:
#2nek adok igazat, pofátlanság, és még húzza is a száját...
2016. febr. 6. 09:48
6/10 anonim válasza:
#4 Szerintem igenis direkt csinálja, főleg ha nem először fordul elő. Nem tudhatod, nem családtag-e pl, játssza el ezt mindenkivel, elég nagy bevételkülönbség lesz. Ha 4et kért, akkor 4et rakjon a zacskóba, ne 3at vagy 5öt!
2016. febr. 6. 09:52
7/10 anonim válasza:
Te, nem tudom. Bár ebben a helyzetben igazat adok neked, mert jogos hogy 10 db-ot kapja ha annyit kérsz.
Én is sokszor ettem már a Fornettitől, volt hogy dekára, volt hogy darabra kértem. A dekánál sosem néztem utána, darabnál mindig én is 1-2-vel többet kaptam. Most mind mondjak, én sosem mentem vissza panaszkodni, hisz ez csak 1-2 darab.
2016. febr. 6. 09:54
8/10 A kérdező kommentje:
Kösz a vlaszokat. Azt azért itt i leírom a biztonság kedvéért, hogy nem az első és nem a második alkalom után csinálta ezt. Alapvetően nem a pénz, hanem a fogyasztási kapacitás miatt kérek 4-4-et. Szimplán csak tudom, hogy ennyivel lakom jól és a többivel meg nem tudok mit kezdeni.
2016. febr. 6. 09:57
9/10 anonim válasza:
- Kérek egy almát.
- Kettő lett, maradhat?
Vicc. De ezek szerint a legtöbb embert nem zavarja.
2016. febr. 6. 09:59
10/10 anonim válasza:
A csemege pultosok is mind ezt csinálják. Érdekes mód a 20 deka mindig több lesz, sose kevesebb. Azt is érdemes szeletre kérni. Úgy nem tudnak szórakozni.. Vagy mégis?! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!