Miért van az, hogy ma a legtöbb fiatalból divatmajom páva vagy bunkó skinhed válik, vanak egyáltalán akik átlátnak a tömegbutitáson vagy legalább próbálkoznak átlátni?
Ajánlok egy filmet:Az elpusztíthatatlannok (they live)
Pont a média befolyás a lényege kicsit "cenzúrázva"
Ami a divatmajmokat illeti hagyd rájuk,csak hajtja őket a csordaszellem,el tudom képzelni a mag divattervezői hogy röhögnek valahol a sok hülyén akikre minden szirszart ráadhatnak.
Vannak, sőt, még olyanok is, akik helyesen írni is tudnak. SkinheAd, vanNak ls butÍtás. Téged láthatóan már nem kell tovább butítani...
A mai "mindenki sheeple, csak én vagyok a nagy jellem" kérdés.
Kedves kommentelők.Mindenkivel megesik,hogy gyors gépelés közben kihagy egy betűt vagy csak nem nyomja le eléggé a gombot,a helyesírás fontos,de ettől még nem lesz valaki fogyatékos vagy ostoba...
És igen vannak sokan,csak olykor nehéz őket megtalálni.
Én például gyerekkorom óta rocker voltam / vagyok. Nem azért mert a környezetemben ez volt a jó, meg a divat, sőt. Sokszor épp szembementem a divattal meg hasonlókkal. Aztán persze a környezetem is változott, mindig más és más, én meg maradtam az aki.
Ennyi a különbség, nem azért követem egy stílust mert majdmolok, hanem mert valóban ez tetszik, így érzem magam jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!