Melyik pasi típus jön be inkább?
- Aki tud táncolni és jól tud főzni
- Aki küzdő sportol és testedzést végez
Mindkettő egyformán :)
Mármint ha tud táncolni meg főz, azzal nálam azt a benyomást kelti, hogy kedves, gondoskodó, míg a testedzősnél ez a benyomás nem jön automatikusan. De az is fontos, hogy sportoljon és edzen (olyan szinten, hogy ne a tévé elől kelljen kirángatni a 90 kilóját, hanem ne okozzon gondot neki, ha mozogni kell, futni, focizni.) Az szerintem férfias, ha egy fiú sokat
sportol. 15/L
Nem azért aki táncol kötve hiszem, hogy 90kg és a TV előtt ül. :D
Úgy vagyok vele inkább hogy táncolok a főzés mellett minthogy birkózzak izzadt pasikkal mert végül is mire jó? Az utcán nem bunyózhat az ember kedvére mert egy pillanat alatt lekapcsolják.
Az sexy.
De az hogy pár kopasz, kokszos ürge fetreng a földön az szerintem nem olyan sexy.
Ezek csak hobbik, nem hobbi alapján válogatok.
Az első abból jó, mert nem tudok se táncolni, se jól főzni. De nem is szeretem őket csinálni, szóval épp megtaníthatna valamelyikre.
A második azért jó, mert edzeni én is szoktam, és ahhoz értek is, tehát van közös téma.
Gondolkoztam én is az edzésen.
Savate-t akartam űzni (francia kickbox) de végül szerintem a tánc lesz.
Kinek hiányzik hogy napi szinten beverjék a száját.
Ráadásul allergiás vagyok a számra. Egyszer volt hogy véletlenül szájba vágott haverom. Igaz nem repedt fel és nem vérzett de undorító érzésem támadt. Úgyhogy maximum akkor vállalnék be küzdősportot ha a számat nem érné támadás. :DD Üssenek mindenhol de szájon ne.
Mindegy, nem ezek alapján választok pasit. Ha a hobbija mellett jut rám ideje és nekem tetsző a külseje és a személyisége akkor bármelyik jöhet.
Önmagában semelyik nem érdekel, táncolni nem tudok és nem is szeretek, a nézését pedig unalmasnak tartom.
A küzdő sportok sem túlzottan érdekelnek. persze ha versenyszerűen csinálná elkísérném és biztatnám akármelyikről is van szó.
Igaz ,hogy én fiú vagyok ,de kérdem én?
Mind a 4-et nem lehet esetleg csinálni? Biztos van ilyen ember a világon.
Mondjuk én max az edzést végzem ,de azt se rendesen még. A főzésre rá leszek kényszerülve ,így nem undorodom a dologtól. Viszont a táncolni nem tudok és béna is vagyok a küzdősport meg nem igazán az én terepem.
(Amúgy így függetlenként azt mondanám amit a lányok is az előbb ,hogy szinte lényegtelen mit csinál egy fiú ,csak szeresse azt és ez mellett foglalkozzon a lánnyal is.)
Az első hasznosabb.
Ha táncolsz nyilván nem vagy 40kg vasággyal, vagy 100 bakancs nélkül. A finom kaja meg finom.
Utcán a verekedések többsége 3-4 kiszámíthatatlan ütésből és a földön lévő ember ütlegeléséből, rugdalásából áll. Senkit se érdekel hányszor teríted le az ugyanolyan sebességgel, ugyanoda ütő edzőtársad 26x. Önvédelemre haszontalan a küzdősport, talán a box kivételével. Amire megtanít a küzdősport és hasznos, az a fegyelem és a fizikai erőnlét fontossága. Ezeket gyanítom a tánc is megköveteli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!