Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy ne vegyek rola tudomást?

Hogy ne vegyek rola tudomást?

Figyelt kérdés
Kerlek titeket meseljetek..volt mar olyan szemely az eletetekben akit ki nem allhattatok valami miatt??. Mert nekem van es sajnos majdnem minden nap latom..egyszeruen idegesítő folyton ugy erzem h néz.. vissza is hallottam mar hegy párszor ki beszélt a hatam.mogott. ez engem nem erdekel annyira csak az idegesít h allandoan vele vagyok osszezarva tobbek kozott. Mivel oszttarsam. Szoval adnatok egy par tippet h h zárjam ki a tudatombol. Mert ahol ő van ott egyszeruen nem tudok önmagam lenni. Koszonom. A tanácsokat: ) l /17

2016. jan. 16. 21:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legegyszerűbb hogy ne foglalkozz vele. Kibeszél? Beszéljen, tudod, hogy semmi sem igaz, amit mondd. Idegesít? Ez a baj! Ha hagyod magadban ezt az érzést erősödni, csak rosszabb lesz. Nekem is pont ilyen volt a helyzetem gimiben, nem nagyon bírtam az egyik osztálytársamat, de rájöttem, ha negatívan viselkedek: pl. visszaszólok, vagy ilyesmi akkor csak még rosszabb lesz a helyzet. Szóval ne kezeld őt úgy, mint ha az ellenséged lenne.
2016. jan. 16. 22:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Mond el neki mi a bajod vele. Mert nem biztos h le fog szállni rólad. Vannak ilyen emberek, akkor legjobb ha elmondod neki h zavaró, hátha megérti és békén hagy. Ha nem érti meg akkor így járt, nem tudom mit lehet vele csinálni.
2016. jan. 17. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!