Egy kávézóban egyedül ti mit szoktatok csinálni?
Figyelt kérdés
El szeretnék kávézóba járni suli után,rendszeresen,de az a gond hogy csak egyedül tudnék menni,mert az barátaim nem igénylik az ilyesmi elfoglaltságot.Egyedül viszont olyan fura lenne ott ülni és bámulni ki a fejemből.Nem fura hogy egyedül ücsörögnék ott?Ti egyedül szoktatok járni,és ha akkor mit csináltok?2016. jan. 15. 11:59
11/16 anonim válasza:
Ady és Kosztolányi korában teljesen más volt a kávéház kultúra.
Egyébként olvasok, netezek, dolgozok, ritkán tanulok. Ha vettél valamit nem szólnak érte. A kávézóknál alapból előny ha nyugis a környezet és nem zargatják a vendéget. Mondjuk egy Deák Starbucksban lehet hogy szólnak, a népszerűsége miatt elvesztette a kávézó varázsát, inkább olyan mint egy gyorsétterem mostanában. Ott is töltöttem már órákat, de sosem teltházkor.
12/16 anonim válasza:
De azért hozták vissza a kávéházat, mert a szocializmusban átkos csökevénynek számított, hogy újból olyan lehessen, mint Kosztolányiék idejében.
13/16 anonim válasza:
Én általában zenét hallgatok és írom a kis jegyzeteimet érdekes dolgokról, de a munkám miatt elég sokat dolgozok "otthonról", ilyenkor el szoktam menni egy kávézóba ebédszünet után és ott folytatom 1-2 órát a munkát.
15/16 anonim válasza:
Miert szeretnel mindenkepp kavezoba jarni, ha azt sem tudod mit csinalnal ott?
En csak ugy nem ucsorgok ott, mert trendi...max ha elobb erek valahova. Akkor olvasok.
16/16 anonim válasza:
Nem szolnak be. Laptopot is visznek sokan, es igy dolgoznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!