Egy kávézóban egyedül ti mit szoktatok csinálni?
Iszom a kávémat, iszom a kólát, és várom a percet, várom az órát...
Amúgy beszoktam dobni mellé egy édességet is, mandulás tejberizst csinálnak, fagyival, vulkánnak hívják, ultra finom. Amúgy nem szólnak. Azért van a hely, hogy bemehess és nincs idő limit. Szép is lenne, bár már hallottam ilyen helyről, ahol óránként kellett fizetni, hogy maradhass, be is csődölt. Mondjuk ha nem egy kávét veszel, hanem egy hosszú italt, vagy kettőt és elvagy, akkor nem szólhatnak.
Én mondjuk jobban preferálom otthon a babzsákomat és a kakaómat, ha könyvet olvasok. :D
Kávézni, olvasni, tanulni...
Dolgoztam kávézóban, és mint "ex-személyzet" kijelenthetem, minket nem zavar :D
Ha egyedül vagyok, akkor olvasni szeretek.
Nem mintha otthon nem tudnék olvasni, de nekem baromi hangulatos tud lenni egy helyes kis kávézóban ücsörögni egy jó könyv mellett. Pláne a télen, amikor bemenekülhetek a kinti hidegből a kellemes melegbe, és egy forró csoki/habos kakakó/hosszú kávé mellett beletemetkezhetek a könyvembe, miközben odakint netán még szitál is a hó...
Imádom :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!