Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedjek föl egy lányt pl. kávézóban, ha egyedül ül?
Igazából nem tudom, hogyan kéne életképesen ismerkedni.
Meg hogyan tereljem a beszélgetést jó irányba, miket kérdezek így az elején.
Légy bátor, menj oda hozzá.
Kérdezd meg tőle hogy zavarná e a társaságod, mert unatkozol egyedül..De szerintem ha már megengedi hogy leülj mellé, akkor nincs gond..Onnantól jöhetnek a szia hogy hívnak? miért van egyedül..és akkor már jön minden magától..:)
Elég rossz példát hoztál, mert kb ez a legritkább, hogy egy csaj egyedül beül egy kávézóba, barátnőjét, rossz esetben pasiját várja.
Ha 4-5 csaj van egy szórakozóhelyen azok jó eséllyel mind szinglik, ott érdemes próbálkozni.
A jó irányba terelés, hát... ha bunkó vagy úgyse tudod takarni, ha elkezdesz rögtön szidni vmit, ezzel teremted meg a közös hangot, ha közlöd, hogy szerinted mókás az állatkínzás, fejükhöz vágod, hogy szűz vagy és könyörögsz a szexért, akkor sok jóra nem számíthatsz.
Nem ismerlek, mondj amit tudsz.
Remélem nem fogjuk elkezdeni századjára a "de én nem járok ilyen helyekre" topikot, járjál b+ :)
Egy életszerű kérdés :
"Szia , megtudnád mondani merre találom a wc-t , mert hasmenésem van és nagyon kell kulázni , ja amúgy Ferinek hívnak , és neked mi a neved ?"
Tuti hogy nem szokványos ismerkedési mód ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!