Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen érzés évek után hazamen...

Milyen érzés évek után hazamenni külföldről?

Figyelt kérdés

Aki éveket töltött külföldön, jó körülmények közt, milyen érzés volt aztán hazamenni?

(Felmerül néha a hazamenetel, és kétségeim vannak)

2016. jan. 12. 14:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

5 év amerika után jöttem haza 2 hónapra.

Egy kis városban éltem a kimenetel előtt.

Ahogy hazaértem, még Budapest is nagyon picinek tűnt. Minden nagyon kicsi. Bevásárlóközpontok, pláza, minden.

A szülővárosom meg, egyszerűen mintha 2x2m lenne. :D

Nagyon fura, hogy sok a gyalogos, biciklis. Fura a kínálat, az ízek. Mogorvák az emberek...

A családom miatt, nagyon jó volt hazajönni. Azonban vágyok vissza. :)

2016. jan. 12. 15:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Én 4 év után mentem haza Máltáról,látogatóba.

- Megbaxott az ellenőr,mert nem volt olvasható a jegyen a nyomat.

- A taxis hülyére akart venni.

- Az árakon befostam.

- Higed volt.

- Sok cigó volt.

És még sorolhatnám,na a látogatás után soha többé nem mentem haza! most Szlovákiában élek és még itt is jobb!

2016. jan. 12. 15:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Én "csak" 1.5 év után mentem haza Londonból Sopronba.

Azt messze nem állítanám hogy jobb körülményekből mentem haza, egy kis szobát béreltünk kint, a soproni lakhatás színvonala megfizethetetlen lett volna Londonban.

Nekem pozitív volt hazamenni, találkozni a barátaimmal, családdal. A városban ismerős helyeken, ismerős arcokkal összefutni.

Egyébként szerintem nagyon sokat számít hogy valaki honnan ment külföldre, mert egy borsodi zsákfaluba lehet hogy én sem vágytam volna vissza.

2016. jan. 12. 15:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én ennek az ellentéte vagyok : már 5 éve élek kisebb-nagyobb megszakításokkal egy mediterrán kisvárosban (20 ezer lakos).

19 éves koromig Budapesten éltem és oda is járok vissza.

Nagyon hiányzik Budapest, az emberek, az üzletek és plázák, az ízek, a városon belüli távolságok.

2016. jan. 12. 15:27
 5/6 anonim ***** válasza:
A 4-es válasznak nagyon örülök! Végre valaki, aki nem áll be a sorba, mert úgy látom, hogy nagy divat lett fikázni az országot, azoknak akik elmentek innen.
2016. jan. 12. 16:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Furcsa volt három év után visszajönni. Sokkal jobban szerettem Pestet utána. Előtte mindig rinyáltam, hogy túlzsúfolt a metró, de a párizsi után már barátságosabbnak látszott az is.
2016. jan. 13. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!