Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ez az érzés csak átmeneti?

Ez az érzés csak átmeneti?

Figyelt kérdés
Mostanában sok barátom söt nagyon sokan elkezdtek játszani egy számítógépes játékkal , de engem valahogy nem izgat , régen igen , de most nem . Meg úgy sok számítógépes játékról leszoktam mostanában . Ez nem ciki ? Most olyan unalmasnak érzem magam , meg észrevehetetlennek , de nem csak a játékról van szó . 14 vagyok és fiú , tudom , nagyon fiatal , de szerintetek ezt a gondolatot csak a tinédzser kor teszi ?

2015. dec. 30. 00:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Változik az ember az idő haladtával, ez egy nagy ostobaság, hogy korosztály szerint általánosítjuk az érdeklődési kört, mindenki más.

El sem hinnéd, hogy milyen gyakran fognak változni a nézeteid, az érdeklődéset. Igen, most kezdődik önmagad megismerése, felfedezése, a helyed keresése a világban. Tágul a vilagképed, változik majd az értékrended, a hobbid..stb. Ez teljesen természetes, mitől lenne ciki a szellemi érés vagy az érdeklődés változása?

Bízz magadban!

2015. dec. 30. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!