Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak én vagyok ennyire hülye?...

Csak én vagyok ennyire hülye? :D 18/F

Figyelt kérdés
Csak én tudok megbízni és szeretni embereket feltétel nélkül?.. ez lehet hülyén hangzik, de valahogy soha nem éreztem/érzem azt, hogy bárki is ezt tenné.. Túl sokat kérek ugye? :D Ez elszomorít, és emiatt megkörnyékezett mostanában a magány..

2016. jan. 7. 21:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyugi én is ilyen vagyok. Igazából pár óra ismeretség után már az életemet is rá tudnám bízni akárkire amennyiben szimpatikus. Nagyon hamar megszeretem és megbízok az emberekben és ha ez megtörténik egy ősrobbanás sem tudná elérni, hogy megutáljam az illető személyt. Nálam meg ott van a másik véglet. Ha egyszer valakit első látásra megutálok és azt mondom nem szimpatikus akkor nincs annyi pénz, hogy utána megszeressem. 14/l
2016. jan. 8. 11:59
 2/2 anonim válasza:
Itt csak az a baj,,hogy ha mindenkiben megbízol akkor hamar átbasznak. Sok helyen ahol tudnak átbasznak.
2016. jan. 18. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!