Nagyon hülye voltam? Többi lent
ird le neki hogy "csak véletlenül letiltottalak , bocs " vagy valami légy kreativ
s ha beveszi nyert ügyed van
Hozz létre egy dobozt a fejedben, amely doboz azoknak a dolgoknak szorít helyet, amit nem értesz a világban. Legyen ez egy olyan doboz, aminek egyetlen elemét sem ismered, nem látsz bele és nem is láthatsz bele.
Ha ez sikerül, akkor létre fog jönni egy olyan gondolatkör a fejedben, ami mindent, amit igaznak gondolsz úgy képez le, hogy oké, igaznak gondolom, nem találtam benne ellentmondást, és a világ egészére igaz, de mégis, mi van, ha nem vagyok elég okos, hogy megértsem a világ összes folyamatát.
És ez segít, hogy ne ítélkezz túl korán.
Mondok egy példát, a probléma felvetésed is túl korai ítélkezés. Nem a tiltásra gondolok, mert az egy még korábbi túl korai ítélkezés. Ez a mostani túl korai ítélkezés azt adatja be neked, hogy vége a történetnek, nincs másfajta értelmezési lehetőség, nincs kibúvó, most a falhoz lesz állítva, aki megszegte az örök törvényeket.
2.
szép gondolat menet ha igaz lenne meg ha értelme lett volna ezt ide levezetni
nem kell mindent túl gondolni az baromság egyszerűen csak tisztába kell lenni a dolgokba és nem hülye dobozokat képzelni be amik csak elbizonytalanítanak abba ami úgy is van
örök törvény ? nincs menekvés? XD az igen akkor nem hatott a doboz neked ahogy látom
Köszönöm a válaszokat. :-)
Kedves első válaszoló!
Igen, ez lenne legreálisabb megoldás, csak ezek után már nem merek neki írni. :-(
És második válaszoló, ezt a dobozos dolgot nrm nagyon értem, de azért köszi, majd megpróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!