Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Folyton piszkálnak, beszólogat...

Folyton piszkálnak, beszólogatnak az osztálytársaim, mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok és néhány fiú osztálytársammal, akik elég nagy szájúak, meg mindig ők vannak a középpontban nem igazán jövök ki és folyton beszólnak nekem meg égetnek, én meg nem vagyok egy nagyszájú, visszaszólogatós gyerek. Mit csináljak?

2016. jan. 1. 21:26
1 2
 11/13 Viven kérdései ***** válasza:
Sajnalak tudom milyen érzés.Engem évek óta folyamatosan piszkálnak az osztálytársaim.Jártam külön órára altolanosban ott voltak évfolyamtársak.Fiúk volaltak hárman .Mindig néztek hogy mindent megcsinalok elvégre azért jártam oda... Ők ültek és néztek ki a fejukbol.Folyton azzal piszkálták miért tanulok;aztán egy nap ezerszer köszöntek (ott állok a folyosón avagy 20 szia szia ....)Hülye barátaikat is belé húzták.Hulyesegekel farasztotak közben az osztalyomban minden nap durva dolgokat kellett hallgatnom.Em a szünetben mindig tanultam az nem segített (nem miatuk tanultam ^^)Most gimiben is farasztanak a hülyék és újakat vonnak be... 15/l
2016. jan. 1. 22:03
 12/13 anonim válasza:
Az a legfontosabb hogy ne verekedj velük mert vagy megvernek vagy ezzel is szivatni fognak vagy mindkettő. Ha mindegyik osztálytársad szivat azzal nem tudsz mit kezdeni de ha van olyan aki csak elmegy melletted de nem szivat azt poróbáld betörni. Ha sikerült akkor vele lógj amíg a többiek le nem szálnak rólad. Egyik osztálytársamnak is ezt tanácsoltam és bevált.
2016. jún. 6. 20:13
 13/13 anonim válasza:

Ha "értelmes" dolgokért piszkálnak (kövérség,vékonyság) akkor próbálj meg változtatni :)

Ha meg csak random hülyeségekért akkor ők az értelmetlenek és akkor ne törődj velük :)

2016. júl. 18. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!