Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Baj, ha nem bírom az alkoholt?

Baj, ha nem bírom az alkoholt?

Figyelt kérdés
Nem szoktam inni.Nem az alkohol miatt,hanem az íze miatt.Borzalmas íze van.A sör,a bor nagyon rossz,nem bírom meginni.A rövidet még leerőltetem,de azt sem kivánom.Inkább iszok vizet.Körülöttem mindenko berúg minde hétvégén én meg nem járok el sehova.Egyszer egy sportrendezvényen meghívtak egy sörre.Nagy nehezen megittam,de nem ízlett.Meg nem értem,mi a jó benne.Jobb józannak lenni.Miért szeretik annyira a sört,meg a bort?

2015. dec. 28. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Nem szereted az alkoholt. Ennyi. Ezzel nincs semmi baj, de ne cseszegesd azokat, akik igen. Egyébként ugyanúgy eljárhatnál bulizni, lehet azt pia nélkül is:)
2015. dec. 28. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Énis igy vagyok ezzel, nem értem hogyan birják meginni
2015. dec. 28. 21:00
 3/5 Clay Morrow ***** válasza:
53%

Bajnak nem baj, de igaza van az elsőnek, attól még nem kéne szidni azokat, akik szeretik.

Bevallom, először nekem sem ült fel, nem tudtam mit szeretnek benne. Nekem az első nagy szerelmem a bor volt. Imádtam, bárhol ezt kértem, ittam. A pálinka számomra mindig a második hely volt. A sör, azt is megittam, de ezt kértem volna bárhol utoljára. Én úgy vagyok, hogy azért iszom, hogy megérezzem. Ha ízre nem jó, legalább ütős legyen. Bírni, én sem bírom valami kitudja jól, van mikor egy feles is megüt, van mikor 2-3 feles után kezdek érezni valamit.

2015. dec. 28. 22:48
 4/5 anonim ***** válasza:
1200-1500 Ft körül már lehet kapni finom borokat, az 500 Ft-os pancsolmányok valóban nem jók.
2015. dec. 29. 17:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem szereted, nem iszod, kész. Aki emiatt lenéz vagy kigúnyol, az meg kapja be. Egyébként én is utálom a sört, bort, pálinkát. Kb. csak a likőrt meg a vodkát szeretem.
2015. dec. 29. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!