Ha meg ittam 2dl házipálinkát és berúgtam, de nem hánytam vagy ilyesmi, akkor jól bírom az alkoholt, vagy sem?
Köszike a válaszokat, de egy picit szívtelenek vagytok!
Tegnap egész nap alig ettem. Mivel édesapám születésnapja volt, koccintottam vele délután! Aztán én el mentem a barátomhoz, és ott lehúztam üvegből 15perc alatt 2dl erős HP-át, ami után rá elszívtam egyszerre 2 szál piros Marlboro-t. Ugye az is számít ilyenkor, mert röktön beszèdülsz egy kicsit.
Végülis , mindegy. Csak érdekelt volna a vèleményetek. Puszika
Szia!
Igen, számít az, hogy mennyit ettél előtte, meg számít az is, hogy milyen gyorsan ittad meg. Szerintem nincs baj az alkoholtoleranciáddal, simán oké a korodhoz, testtömegedhez mérten.
A másnaposság elkerülésére az alkohol mellé/után igyál annyi vizet, amennyit csak tudsz. Ha közben nincs rá mód, akkor akár lefekvés előtt is, amennyi megy, egy litert is simán - sokat fog segíteni másnap.
Amúgy érdekes megfigyelni az eddigi válaszok színvonalát. Vagy inkább elkeserítő...
Kedves utolsó válaszadó!
Köszönöm szépen!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!