Miért nincsen senki se?
Az a baj hogy 2.éves vagyok a középsuliba,és konkrétan az osztályommal nagyon megromlódott a kapcsolatom.akikkel régen jóba voltam,azok átvágtak,és mostmár levegő vagyok számukra,így helyemet nem igazán találom az osztályban,mivel mindenkinek már meg van úgymond a barátja... Az osztály se egy barátságos,hatalmas a versengés,klikkesedés,felszines kapcsolatok.. Szeretnék valakivel szoros kapcsolatot tartani,mivel igy nagyon nehéz,hogy a volt barátaim meg még pár talpnyalói szószerint lenéznek,és másokkal meg nehéz ismerkednem,mert olyan mintha már elkönyveltek volna,és nem is akarnak igy már barátkozni :/ velem lehet a baj? Mit csináljak hogy jól érezzem magam?
Amúgy mindenki felé nyitott vagyok,és segítőkész,ok nélkül senkivel se vagyok szemét,és a külsőmre is adok elég sokat,hogy nehogy már ezzel legyen a baj.
Muszáj lenne ezt még most megoldani,mivel még három évem van itt,és nem szeretném ezt így 'átszenvedni'...
Probalok mindenkivel baratkozni,mivel nem akarom hogy azt higyjek rolam a tobbiekhogy csendes vagyok,vagy depresszios...mert eleg rossz erzes hogy ilyet hisz nemelyik rolam,mert tavaly nem ilyen voltam,sokkal inkabb nyitott..es olyan is vagyok igazabol,csak igy egyedul nehez megnyilni.
A volt haverjaimmal meg mar probaltam tisztazni,de szarnak az egeszre,meg meg se hallgatnak mar..pedig nem csinaltam veluk semmi rosszat,csak bantotta szerintem a szemuket hogy nem csak veluk,hanem mas osztalybol is baratkoztam emberekkel..es igy mar semmi sem hat rajuk,szamukra csak levego vagyok,meg ugy neznek ram mint a mosott szarra mar lassan feleve,es ez lenne az amin valtoztatnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!