Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsen senki?
Nem kell izgulni, nem vagy elveszett. Nem igaz, hogy nincs senki. Tök normális vagy, én is ilyen voltam, csak most 1-2 évvel idősebb.
Egy kérdés: mi számít neked párkapcsolatnak? Az, hogy sétáltok kézenfogva? Az, hogy csókolóztatok? Az, hogy facebookon "kapcsolatban" státuszra váltottatok?
Ezt döntsd el magadban. Plusz menj oda 1-2 lányhoz, de ne kimondottan azzal a céllal, hogy "kiszemeltelek, ránézésre megfelelőnek tűnsz, most pedig addig nem tágítok, amíg nem leszel a barátnőm", egyszerűen csak beszélgess, találj egy témát, mittudomén... sikerült-e megcsinálni a házit, vagy hogy sikerült ez meg az a doga, használd a fantáziád...
Facebook nincs épp ma töröltem magam.
Hosszú távú párkapcsolatot szeretnék ami szerelemmel teli mindkét fél részéről. Szeretem jobban megismerni az embereket nem egyből ítélek és persze nálam is vannak határok , nem tehenet akarok tartani sem egy vakondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!