Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hétvégén, hétköznap és ünnepna...

Hétvégén, hétköznap és ünnepnapokon kb. hány órától hány óráig illik mobiltelefonálni a másiknak?

Figyelt kérdés
Fiatalok között gondolom akik jóba vannak egymással, nem egy ismeretlennek
2015. dec. 12. 08:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Én hétköznap reggel 9-10 között kezdem és olyan 7ig telefonálok.

Hétvégén csak szombaton ,de akkor 11 előtt biztos nem az este meg attól függ kinek...van akit 5ig de van akit este 10kor is hívhatnék. Vasárnap, ünnepnapokon ha tehetem nem zaklatok senkit. Ünnepnapra nem ilyen október 23-re meg május 1-re gondolok... de mindez függ a dologtól , hogy miért kéne felhívni az illetőt..semmiségekért nem szoktam forró drótot fenttartani.

2015. dec. 12. 08:58
 2/3 anonim ***** válasza:

szerintem ez az adott szemèlytől függ.a nagyszüleim kb a nappal együtt kelnek,őket bátran hívom 6-7 körül is ha úgy van. de pl este már 8 után nem zavarom őket,mert korán alszanak.

de pl a barátom akár dèlig is elalszik,de este meg fent van 11-12ig..

szóval ember függő. de 9-10 után szerintem már nem gáz hívosgálni.. de ha fiatalokról van szó,akár azt is megnèzheted,hogy a facebook cseten mikor voltak fent utoljára.ha mèg tegnap, akkor várj,de ha már aktívok voltak akkor csak fent vannak: D

2015. dec. 12. 09:06
 3/3 Lipton18 válasza:

Hát, én hétköznap mivel reggel fél 8-tól délután 2-3-ig suliba vagyok, így akkor általában nem telefonálok.Szóval hétköznaponként 2-3-tól, és az hogy meddig, attól függg, kinek:

-szülőket ármeddig, ha esetleg nincsenek itthon valami miatt

-nagyszülőket olyan este 8-fél 9-ig

-teljesen idegen valakit, valamilyen ügyintézés céljából este 6-7-ig

-barátaimat változó, tudom, hogy nagyjából mikor fekszenek hétköznaponta, szóval attól függően. meg velük egyébként is inkább chaten beszélünk így esténként

Hétvégén annyiban más a helyzet, hogy reggel nem vagyok, suliba, szóval már akkor is telefonálhatok, de 10 előtt senkit se zavarok, csak ha életbevágóan fontos.

És este pedig, nagyjából ugyanúgy, kivéve, hogy a barátaim több ideig vannak fent.

2015. dec. 12. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!