Miért van az, hogy mindenkinek helyrejött az élete, csak nekem nem?
Még itt gyakorin is olvasni a sikersztorikat, én meg akárhonnan próbálkozok, ugyanoda jutok vissza. A vége mindig az, hogy elcsesződik az életem, elegem van :(
Miért én vagyok az egyetlen ember, akinek semmi nem jön össze?
“Ne a könnyű életért imádkozzatok, hanem erőért a nehézségek elviseléséhez.”
Ne aggódj amiatt, hogy ki jobb, vagy rosszabb nálad. Se ez ellen, se ezért ne tegyél.”
én 7 évig voltam depressziós és sikerült kilábalnom...jó állás miegyéb, szóval mondhatni én benne vagyok a "mindenkiben"...
Én elég sokat tettem ezért, voltak buktatók amiket át kellett lépni! nekem sem volt sima az út, de tettem érte és kitartottam...
biztos vagy benne, hogy te megteszel mindent?
én mondjuk pozitívan állok hozzá mindenhez, nem úgy, hogy "ez nem jöhet össze"! ha túl negatív vagy akkor simán bevonzod a negatív gondolatok végkifejletét...
22F
meg kell szokni, és akkor nem olyan rossz.
Én már évek óta úgy vagyok sok mindennel, hogy a legrosszabbra számítok, így nagy meglepetés sosem ér, magam alá se kerülök, ha nem sikerül valami. Illetve ha sikerül, akkor nagy az öröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!