Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az, hogy mindenkinek...

Miért van az, hogy mindenkinek helyrejött az élete, csak nekem nem?

Figyelt kérdés

Még itt gyakorin is olvasni a sikersztorikat, én meg akárhonnan próbálkozok, ugyanoda jutok vissza. A vége mindig az, hogy elcsesződik az életem, elegem van :(

Miért én vagyok az egyetlen ember, akinek semmi nem jön össze?

2015. dec. 7. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez van, még emberi kapcsolatokat se vagyok képes kialakítani egyáltalán, senkivel
2015. dec. 7. 22:32
 2/4 anonim ***** válasza:

“Ne a könnyű életért imádkozzatok, hanem erőért a nehézségek elviseléséhez.”

Ne aggódj amiatt, hogy ki jobb, vagy rosszabb nálad. Se ez ellen, se ezért ne tegyél.”

2015. dec. 7. 22:51
 3/4 anonim ***** válasza:

én 7 évig voltam depressziós és sikerült kilábalnom...jó állás miegyéb, szóval mondhatni én benne vagyok a "mindenkiben"...

Én elég sokat tettem ezért, voltak buktatók amiket át kellett lépni! nekem sem volt sima az út, de tettem érte és kitartottam...

biztos vagy benne, hogy te megteszel mindent?

én mondjuk pozitívan állok hozzá mindenhez, nem úgy, hogy "ez nem jöhet össze"! ha túl negatív vagy akkor simán bevonzod a negatív gondolatok végkifejletét...

22F

2015. dec. 8. 08:15
 4/4 anonim ***** válasza:

meg kell szokni, és akkor nem olyan rossz.

Én már évek óta úgy vagyok sok mindennel, hogy a legrosszabbra számítok, így nagy meglepetés sosem ér, magam alá se kerülök, ha nem sikerül valami. Illetve ha sikerül, akkor nagy az öröm.

2015. dec. 8. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!