Egyenként bemutatkoznátok mindenkinek, ha tanfolyamra mennétek?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!:)#társaság #illem #szokás #barátság #kapcsolat #közösség #bemutatkozás #barátkozás #köszönés #kommunikáció
2015. febr. 14. 20:18
1/14 anonim válasza:
Nem. Én nem vagyok kíváncsi rájuk, ezért nem erőltetem magam rájuk én sem. Ha valaki akar valamit annak bemutatkozok, ha ő is nekem.
De hát én már csak ilyen vagyok.
3/14 A kérdező kommentje:
Köcce, mentek a zöldek!:)
2015. febr. 14. 20:28
4/14 anonim válasza:
Én sem mutatkoznék be egyesével.
19/F
5/14 anonim válasza:
Mindenkinek lehet, hogy nem, de azért egy-két szimpatikus emberrel elkezdenék beszélgetni, ha ők is szeretnének.
6/14 A kérdező kommentje:
ződ, ződ, köszönöm ezeket is!:)
2015. febr. 14. 21:09
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, zöld ez is!:)
2015. febr. 14. 22:54
9/14 anonim válasza:
Nem, mert a: szinte mindig szokott valamilyen közösségis feladat (vagy egy gyors bemutatkozós kör) lenni, ahol "ismerd meg a másikat" a cél; b: egy idő után úgyis megjegyzi az ember a másikat, rá van kényszerülve, hogy szóba álljon 1-2 emberrel, így már jön a többi.
10/14 anonim válasza:
Nekem is az a halálom, amikor egy rahedli szempár figyel rám, be kell mutatkoznom, pedig tudom, hogy 10mp múlva senki sem emlékszik semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!