30 feletti nők! Nektek mi ad értelmet az életeteknek, mikor a pasiknak már nem kelletek?
Már közelebb vagyok a 40-hez, mint a 30-hoz, de semmi ilyet nem tapasztaltam. 16 éve vagyunk együtt a férjemmel. A mai napig kíván és odavan értem. De szinte minden helyen, társaságban van olyan férfi, aki próbálkozna nálam.
Egyébként meg nem a pasik az életem értelmei.
Ha nem lenne férjem, akkor is tuti találnék magamnak pasit, de biztosan nem akörül forogna az életem. Van egy csomó mindent, amit szeretek csinálni.
4: Dolgozom. Ez már elég sok időt elvesz egy napból. Itthon is van mit csinálni. Szeretek olvasni, színházba járni, koncertre, hangversenyre. Szeretünk utazni. Sportolok.
De a pasiknak is kellek :)
Nem tudom, honnan szedted ezt, hogy 30 felett nem kell egy nő a pasiknak.
Van, aki 20 évesen sem kell :)
40 és 50 felett is simán lehet ismerkedni.
37 éves vagyok, nemigen értem a kérdést, kapcsolatban vagyok, mégis elég sok ajánlatot kapok férfiaktól, sokszor nálam 8-10 évvel fiatalabbaktól is.
Amúgy nemcsak a párkapcsolat ad értelmet az ember életének. Lehet bármilyen elhivatottsága, tehetsége valakinek. Értelmet adhat még az életnek egyszerűen csak maga az élet: a munka, a család, a hobbi, a barátok, a szórakozás, a gyerek (ha van), vagy bármi, ami elégedetté, boldoggá tesz.
Tovább gondolva a témát: nem hiszem, hogy komolyan értelme lehet bárki életének az, hogy "kell a pasiknak". Mert önmagában ez még csak egy jó párkapcsolatra sem garancia.
8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!