Kedves INTJ- és/vagy INTP -ek! Vannak barátaitok? Hogy csináltátok? Mi a recept?
INTJ/INTP "keverék" vagyok.(25L)
És nem tudok barátokat találni, "szerezni". Pedig igyekszem kedves, barátságos, segítőkész és nem tolakodó lenni. Szeretem megnevettetni a környezetem, viccekkel, poénokkal, gegekkel, amik nem sértőek. És szoktak is rajta derülni(egy egész teremnyi ember csak nem "megjátszós")
Már végigzongoráztam mindent és nem értem, mit rontok el, mit nem csinálok jól.
Már se bölcsődébe, se óvodába, se iskolába, fősulin, melóhelyen, tanfolyamon..egyszerűen sehol nem sikerül összebarátkoznom senkivel. Jó ideiglenesen elbeszélgetek valakivel, már olyan jókat derülünk, hogy azt hiszem ohh talán ő lehetne akár egy cimbi jelölt, akivel el lehetne menni valamerre, vagy csak egyszerű populáris tevékenységekben részt venni(mozi, sörözés, kávézó, étterem, strand, társasjáték, túra stb.)Ha netán -egy idő után(nem 5perc, több hetes,hanem hónapos ismeretség)- nekem szimpatikussá válik valaki, mint ember, mint társaság és úgy látom jókedvű ő is a társaságomban, elhívom valamerre pl sulin kívül, tuti nem ér rá és majd máskor pótoljuk, mert tényleg jól hangzott az az adott program-kitérővel általában meg is marad az adott szinten az ismeretség.
Nem tudom..talán én vagyok a nagyravágyó? Hogy néha szeretnék kimozdulni egy kicsit a hétköznapokból?
Szóval ötlet?
Egy INTJ lány vagyok.
Én is azt tudom javasolni amit előttem írtak, barátkozz olyanokkal mint te, meg fogjátok találni a közös hangot:)
De ha nem találsz ilyen embert a környezetedben, az se baj.Én azt vettem észre, hogy az idő is segít, egy osztálytársammal(aki társaságkedvelőbb mint én) úgy lettünk jó barátok, hogy 2 év alatt sikerült annyira megnyílnom neki hogy lássa, megbízhat bennem és szerintem elég jól kezdtük megismerni egymást ezidő alatt.Szóval aki szán rá időt hogy megpróbáljon kiismerni,és ne csak felszínes dolgokról beszéljetek azzal mindenképp megéri barátkozni:)
Mi tök jól kijönnénk, uralhatnánk együtt a világot! :)
Üdv,
egy ENTJ :D
Gyertek a Mensa HungarIQaba ha tudtok ;)
Itt főleg hasonszőrű emberek vannak, hiszen az INTP/INTJ-knek a legmagasabb az intelligenciájuk a statisztika alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!