Mitől lehet ez a facebook chaten?
Van egy ismerősöm facebookon, akinek a chaten a neve melett jobbról folyamatosan ott van az a telefon ikon és picivel előtte, hogy hány perce volt utoljára elérhető. 3-4 napja, hogy folyamatosan azt mutatja, hogy pl 5-10 perce elérhető volt mobilkészülékről. Viszont, ugyanitt a chatben sosem látom már napok óta a neve mellett a kis zöld kört, ami azt mutatja, hogy éppen elérhető az illető. Szóval sosincs zöld pötty, de mégis látom, hogy valahány percel ezelőtt elérhető volt.
Ez mi lehet szerintetek?
Gondoltam arra, hogy kikapcsolta a chatet számomra, de akkor elvileg, azt kellene látnom, hogy 3-4 napja volt utoljára elérhető.
Ha aktív a chaten, de letilt téged, akkor látod, hogy pár perce ott járt. Amúgy cukorberg folyamatosan szórakozik a faceval, nekem van több regisztrációm is, a chatem be sem volt kapcsolva, és a másik regisztrációmból láttam, hogy pár perce ott jártam. (ahhoz képest, hogy nagyon rejtve akarnék lenni, a melóhely miatt...)
Szóval megkockáztatom, cukorbergnek erősen köze lesz majd a III. vháborúhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!