Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért idegesítő, ha valaki...

Miért idegesítő, ha valaki facebook chaten írogat?

Figyelt kérdés

Miért idegesíti a legtöbb embert, ha valaki facebookon chaten akar vele beszélgetni viszonylag gyakran, írogat neki ha fent van?

Ha annyira zavarja, minek van fent chaten?

Mert nem értem miért idegesítek mindenkit annyira ezzel, mi idegesítő van benne. Csakmert velem ilyen nincs, nem írogat nekem senki, nem tudom átérezni.

2014. júl. 22. 09:39
 1/4 A kérdező kommentje:
Én meg örülnék neki, ha a nagy unalmamban páran rám írogatnának.
2014. júl. 22. 09:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy te magad idegesíted őket. Nem az, hogy valaki rájuk ír. Meg talán túlságosan rájuk akaszkodsz. Ezzel is idegesítheted őket.
2014. júl. 22. 09:55
 3/4 anonim ***** válasza:

1. nekem pl. a telóm mindig fenn van, ezért azt hihetik, hogy aktív vagyok cseten. pedig pl. dolgozom, buszon vagyok, és nem akarom a mobilnetem fogyasztani.

2. az zavarja őket, hogy te írsz nekik, nem azt, hogy valaki:D

2014. júl. 22. 12:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is van olyan, hogy kimegyek wc-re, segítek szüleimnek, elmegyek valahova, mást csinálok a neten, és közben be vagyok jelentkezve a chat-en. Feleslegesnek tartom, hogy egy 5-10 percre kijelentkezzek.

Az szokott zavarni mikor valaki számon kéri, hogy miért nem írok már vissza, miközben jó ha 3 perc telt el, és nem valami sürgős dolgoról volt szó, meg ha rámír valaki, kérdezi hogy mizu, én leírom hogy ezt meg azt csinálok a gépen, meg ha volt valami érdekes a közelmúltban akkor azt, de mikor én kérdezem azt írja hogy semmi.. és kétpercenként megkérdezi, hogy "micsi?"...

2014. júl. 27. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!