Mit tegyek? Nagyon szégyellem magam, de ez így nem mehet tovább.12/L
Negyedik osztályban jöttem az új iskolámba, pont akkor ment el egy másik lány ebből az osztályból, így nem tudtam megismerni.
Most ötödikes vagyok, és kb. fél éve el kezdtünk beszélgetni facebookon ezzel a lánnyal. Nagyon megsajnáltam, mert a +25 fős osztályból mindössze 2 van, aki elfogadta olyannak, amilyen. (A lábával vannak gondok, fogyatékos miatta.)
Minden nap beszéltem vele facebookon, úgy tekintettem rá, mint egy barátra, és ezt kölcsönös volt. Le is írtam neki, hogy milyen jó, hogy ilyen nagy barátok lettünk, és hogy ő elfogad olyannak, amilyen vagyok. Ezek után jöttek a lelkizések stb. Rengeteg titkomat elmondtam neki, ő is 1-2-t. Állandóan írtam, hogy mik történnek az osztályban, nagyon jó volt neki írni. Azt mondta, hogy valószínűleg jövőre visszajön ebbe az osztályba. Egyszer találkoztam is vele személyesen. Ezzel semmi gond se volt EDDIG.
De kb. 1 hónapja már kicsit zavar, hogy minden nap ír. Értem én, hogy nincsenek barátai, csak én, meg, hogy csak én állok már vele szóba, de ez kicsit idegesítő. Meg amúgy is vannak idegesítő szokásai..
Nagyon félek, hogy ki fognak közösíteni jövőre a mostani barátaim, ha én vele vagyok.
Fogalmam sincs, hogy mit tegyek.
Nem akarom megbántani, de ez így nem jó. Van, hogy direkt "nem nézem meg az üzenetet", és majd csak 1 hét múlva írok neki vissza, akkor is csak pár szót, nem úgy, mint régen, naponta regényeket.
Kérlek segítsetek. :(
Mindenkinek köszönöm a választ. Utolsó: hát szerintem is..:(
(ui.: nem a legjobb barátok voltunk.)
Van náluk egy gyerek akit régen kiközösített mindenki. Elkezdtem vele barátkozni és nem az lett hogy engem kiközösítettek hanem az hogy őt befogadták, mert látták hogy semmi nagy baj nincs vele.
12/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!